F.C Mallorca Toppfotball

F.C. Mallorca Toppfotball er en spansk fotballklubb som ble stiftet den 9. april 2016. Klubben ble stiftet fordi fotballskolen ønsket å tilby sine elever internasjonal matching og fotballerfaring fra det spanske ligasystemet. I dag er klubben utvidet til å omhandle barnefotball, ungdomsfotball og seniorfotball for lokale spanske fotballspillere i Alcùdia, i tillegg til å være en kamparena for elevene ved Mallorca Toppfotball.

F.C. Mallorca Toppfotball:

Fotballskolen er tilknyttet den spanske fotballklubben F.C. Mallorca Toppfotball, som spiller i Segunda Divisiòn (toppfotball og nasjonal serie i Spania). Målsettingen med samarbeidet er å gi våre elever kamper hver uke og en hel sesong i spansk toppfotball. Kampene i Spania gir elevene referanser, erfaring og internasjonal matching mot spanske lag og enkeltspillere. Det er svært utviklende å få oppleve medspillere, motspillere og dommere med en annen fotballkultur enn i Skandinavia. F.C. Mallorca Toppfotball spiller de fleste bortekampene sine i Barcelona-området, og må derfor ta fly til de aller fleste bortekamper. Det gir elevene gode læringsprosesser og øving på det å være en profesjonell fotballspiller.

F.C. Mallorca Toppfotball gir elevene en optimal og helprofesjonell trenings-og kamphverdag, der de får muligheten til å kombinere fotballskolen med spansk toppfotball. Spill i spansk liga skaper unike fotballopplevelser, og er et eksklusivt tilbud med stor X-faktor. Denne arenaen vil gi mange utviklingsmuligheter og minnerike opplevelser på fotballbanen. Det er også en fin måte å integrere oss på i det spanske samfunnet, språket og kulturen. Det betyr at elevene samlet sett får en utviklende fotballopplæring, og en yrkesrettet praksis i det å være heltidsspiller i utlandet.
 

F.C. Mallorca Toppfotball ble stiftet i 2016 og har stilt med A-lag for kvinner i det spanske seriesystemet de siste tre sesongene. I 2019 går A-laget inn i sin fjerde sesong i spansk kvinnefotball. A-laget rykket opp til Segunda Divisiòn våren i 2018. I 2018/2019 - sesongen spilte F.C. Mallorca Toppfotball mot storklubber som F.C. Barcelona, Espanyol og Zaragosa. Klubben har også et B-lag kvinner i det spanske seriesystemet, og har startet opp med prosjekter innenfor barne - og ungdomsfotball.

Vi er på vei opp – og vi er i ferd med å skape noe helt unikt for skandinaviske fotballjenter!  F.C. Mallorca Toppfotball har hatt en fantastisk ferd! Suksessen gjør at Mallorca Toppfotball kan tilby sine elever en fantastisk kamparena.

Copyright © Mallorca Toppfotball