2 måneders toppfotballskole

Mallorca Toppfotball tilbyr 2 måneders toppfotballskole i Spania fra 29. oktober - 17. desember 2024!

  • Mallorca Toppfotball: 2 måneders toppfotballskole
  • Sted: Alcudia, Mallorca (Spania)
  • Varighet: 29. oktober - 17. desember 2024
  • Alder: 18-24 år
  • Antall skoleplasser: 14
  • Pris: 52.000 NOK

Den perfekte oppladningen til en ny fotballsesong, oppstart i ny klubb eller prøvespill på nyåret!

Mallorca Toppfotball er en toppfotballskole i Alcudia, Mallorca (Spania). Skolen er for gutter og jenter i alderen 18-24 år, og vil bestå av maksimum 28 elever (gutter og jenter). Tilbudet er skreddersydd for ambisiøse fotballspillere som ønsker 2 måneders fotballsatsing i utlandet.

Vår fotballutdanning består av teori og praksis, der vi samlet sett tilbyr en yrkesrettet praksis og fotballopplæring i det å være toppspiller i utlandet. Målet for skolen er å utvikle unge, lovende fotballspillere og bevisstgjøre de på hva som kreves for å bli toppspillere. Det legges vekt på individuell ferdighetsutvikling og oppbygging av fysisk kapasitet, der oppfølging av den enkelte spiller står sentralt.

Hovedfokuset vårt er kvalitetstrening og personlig oppfølging, samt internasjonal matching mot utvalgte spanske fotballag. Det tilbys en helprofesjonell treningshverdag, der elever og trenere har tilgang til hverandre 24/7, og der alt ligger til rette for sportslig og menneskelig utvikling. Skolen tilbyr høy bostandard i vakre og idylliske omgivelser på Mallorca, perfekt klima, optimale treningsforhold og topp fasiliteter.

Teamet vårt har erfaring med daglig ansvar og oppfølging av toppspillere og landslagsspillere, og har med det opparbeidet seg kompetanse til å utvikle spillere på nasjonalt og internasjonalt nivå. Våre trenere har referanser på hva som kreves av spillere som ønsker å nå toppen. Mallorca Toppfotball kan vise til meget gode resultater i forhold til utvikling av enkeltindivider, og med tanke på suksessferden til vår spanske klubb F.C. Mallorca Toppfotball.

Skolen er norsk, noe som gir en stor trygghet for elever og foreldre. Kamper, treninger og foredrag vil bli ledet av tidligere spillere i Spania, samt de erfarne og kompetente trenerne ved Mallorca Toppfotball. Det blir en kombinasjon mellom norske og spanske treningsmetoder. Alle treninger vil foregå på norsk.

I løpet av oppholdet kan du virkelig toppe formen, og opparbeide deg et stort forsprang på dine konkurrenter. Har man høye ambisjoner som spiller, ønsker store fotballopplevelser i Spania og er opptatt av menneskelig utvikling, da er Mallorca Toppfotball det rette.

Vi vektlegger kvalitet, opplevelser og muligheter.

Er du interessert? Ta kontakt med Mallorca Toppfotball.

 

Søk her


- Søknaden er uforpliktet
Copyright © Mallorca Toppfotball