2 måneders fotballskole

Mallorca Toppfotball tilbyr 2 måneders fotballskole i Alcudia, Mallorca (Spania) fra oktober til desember 2025.

 • Avreise: Oktober 2025
 • Hjemreise: Desember 2025
 • Antall plasser: Maksimum 18
 • Pris pr. elev: 56.250 NOK
 • Årsklasse: Over 18 år

2 måneders fotballskole

Ved å bli en del av vår 2 måneders fotballskole vil spilleren få et innblikk i profflivet ved Mallorca Toppfotball i Spania. Vi har drevet med profesjonell satsing på jente - og kvinnefotball i Spania gjennom mange år, og tilbyr nå et rendyrket, skreddersydd og spesialisert fotballskole for jenter over 18 år. Treninger, kamper og foredrag og vil bli ledet av tidligere spillere i Spania, samt de erfarne og kompetente trenerne ved Mallorca Toppfotball.

Tilbudet er tilrettelagt for alle kvinnelige fotballspillere, som ønsker å utvikle seg mest mulig. Skolen vil bestå av en profesjonell fotballopplæring, og passer for spillere som ønsker kvalitet, opplevelser og muligheter. Vi gir deg den ekstra oppmerksomheten du fortjener. Mallorca Toppfotball skal levere høy kvalitet og faglig innhold, som kan være med på å utvikle og motivere de jentespillerne som vil satse på fotball. 

Det tilbys en helprofesjonell treningshverdag, der elever og trenere har tilgang til hverandre 24/7, og der alt ligger til rette for sportslig og menneskelig utvikling. I løpet av oppholdet kan du virkelig toppe formen, og opparbeide deg et stort forsprang på dine konkurrenter hjemme i Norge.

Den perfekte oppladningen til en ny fotballsesong, oppstart i ny klubb eller prøvespill på nyåret!

Kvalitetstreninger og personlig oppfølging

Du vil få tett personlig oppfølging hvor vi vektlegger individuell utvikling. Vårt hovedfokus er kvalitetstrening, der målet er å bidra til at hver enkelt spiller skal få et innblikk i hva som kreves for å få mest mulig utvikling. Elevene vil få kvalitetstreninger i fotballrelaterte temaer. Alle treninger vil foregå på norsk. Kvalitet via erfarne trenere, fine treningsforhold og et helprofesjonelt fotballopplegg. Vi ønsker å gi spillerne impulser og motivasjon til å satse videre på fotball. Det blir en kombinasjon mellom norske og spanske treningsmetoder.

Personlig oppfølging i forhold til hvordan få mest mulig utvikling under fotballskolen, og hvordan dra nytte av dette i forhold til den videre treningen hjemme.

Kamper

Mallorca Toppfotball har lang erfaring med spansk toppfotball for kvinner, og har spilt mot storklubber som F.C Barcelona, Zaragoza og Espanyol. Mallorca Toppfotball er en profesjonell fotballskole i Spania, som også driver sin egen spanske fotballklubb på kvinnesiden i spansk liga (F.C. Mallorca Toppfotball).

På skolen spilles det treningskamper mot spanske lag, og vi benytter Mallorca Toppfotball sine offisielle drakter. Våre helhvite hjemmedrakter, og våre helsorte bortedrakter tas i bruk. Det blir treningskamper under oppholdet, der jentene får låne de kule Mallorca Toppfotball - draktene, som har vært brukt i seriekamper mot F.C. Barcelona. Mallorca Toppfotball ønsker å gi sine elever gode kampopplevelser.

Elevene vil få oppfølging på kampdagen, både på det individuelle plan, så vel som laget i sin helhet. I kamp analyserer vi hvor laget og hver enkelt spiller står per i dag, og hvor de kan være noen år frem i tid. Derfor kartlegger vi potensiale hos den enkelte spiller. Målet med kampene er å gi elevene referanser på hvordan de ligger an fysisk, teknisk, taktisk og psykologisk, spesielt med tanke på alderen. Elevene vil få veiledning, råd og tilbakemeldinger.

Mallorca Toppfotball TV

Mallorca Toppfotball TV er tilstede under hele oppholdet, og det vil bli nyheter, reportasjer, intervjuer, oppdateringer og bildegallerier fra alle samlingene. Media er en stor del av det å være en profesjonell fotballspiller, og vi ønsker å gi våre elever denne eksklusive muligheten for personlig utvikling. Samtidig er det viktig for Mallorca Toppfotball å gi fotballjentene den oppmerksomheten og profileringen de fortjener. Familie og venner kan følge elevene fra via mallorcatoppfotball.no, våre sosiale medier og Mallorca Toppfotball TV.

Profesjonell utstyrspakke fra Mallorca Toppfotball

Vi skal se proffe ut i alle sammenhenger, og elevene trener i likt treningstøy fra Mallorca Toppfotball. Vi har selvfølgelig høykvalitets fotballer, kule draktsett til kamper og all nødvendig utstyr. Mallorca Toppfotball sin utstyrspakke inneholder strømper, shorts, t-skjorte, treningsbukse og vindjakke. Som en del av den profesjonelle rammen rundt treningene vil Mallorca Toppfotball profilere sponsorer og samarbeidspartnere underveis i øktene.

Trygghet og glede

Som elev på Mallorca Toppfotball skal du føle trygghet og glede. Norske trenere og ledere er tilstede for spillerne, og det vil være minimum en kvinnelig trener/leder tilstede hele tiden. Utvikling, bevisstgjøring, fellesskap, oppfølging og tilgjengelighet er sentrale faktorer i vårt arbeid, og målet vårt er å skape en god opplevelse for våre elever. Vi kombinerer et profesjonelt fotballopplegg med mange gøyale ting, godt humør og et trygt sosialt miljø.

Vi ønsker samtidig å gi hver enkelt elev minner for livet, og muligheten til å knytte sterke vennskapsbånd, som kanskje vil vedvare for evig og alltid. Med det menes å kunne se tilbake på samlingen som innholdsrik og unik, og som noe av det beste som har skjedd hittil i livet.

Pris pr. elev: 56.250 NOK (Skoleavgift inkludert utstyrspakke)

Følgende er inkludert:

 • 2 måneders fotballskole
 • Hotell i 2 måneder
 • Norske trenere og ledere tilgjengelige 24 timer i døgnet
 • Profesjonell utstyrspakke fra Mallorca Toppfotball
 • All transport på Mallorca
 • Kvalitetstreninger
 • Kamper
 • Individuell oppfølging
 • Foredrag/Undervisning
 • Sosiale utflukter og gøyale opplevelser
 • Mallorca Toppfotball TV
 • Grunnleggende medisinsk utstyr

Følgende er ikke inkludert:

 • Flybilletter
 • Reise - og avbestillingsforsikring
 • Fysioterapi
 • Privat forbruk

Praktisk info:

For å bekrefte skoleplassen innbetales et depositum på 6.250 NOK til kontonummer 9015.16.86752 innen 1. juni 2025. Dette depositumet er ikke refunderbart uansett årsak, samtidig som det sikrer deg plassen på Mallorca Toppfotball. Depositumet fungerer dessuten som en nedbetaling på skoleavgiften.

Resterende skoleavgift betales slik:

1. juli 2025: 25.000 NOK

1. august 2025: 25.000 NOK

Alle innbetalinger gjøres til kontonummer: 9015.16.86752.

NB! 

Mallorca Toppfotball forbeholder seg retten til å avlyse 2 måneders fotballskole frem til 1. juli 2025, dersom det er mindre enn 12 elever som har bekreftet skoleplass. I så tilfelle refunderes naturligvis depositumet og innbetalinger i sin helhet.

 

Søk her


- Søknaden er uforpliktet
Copyright © Mallorca Toppfotball