Bosted

Sunwing Alcudia Beach er et sportshotell med perfekt beliggenhet rett på den vakre 10 kilometer lange Alcudiastranden. Hotellet består av ni leilighetsområder som alle ligger rett ved den hvite, brede og milelange sandstranden.

Hotellet ligger perfekt til for deg som vil nyte hotelltilværelsen samtidig som du har kort vei til shopping, fornøyelser og restauranter rundt marinaen i Alcudia, som ligger en kilometer fra Sunwing Alcudia Beach. 

Sportshotell

Sunwing Alcudia Beach er et hotell med spesielt gode treningsforhold innen ulike sportsgrener. Hotellet er det første som oppfyller Ving sine kriterier for å kalles et sportshotell. Her finner du flotte løyper til løping, sykling og rulleski. Hotellet tilbyr også bassenger, boblebad, badstuer, treningsstudio og spa-avdeling (disse tilbudene kan være noe begrenset på deler av vinterhalvåret).

Les mer og se flere bilder av Sunwing Alcudia Beach HER

I 2017 var Vålerenga Damer fra Toppserien på treningsleir via Mallorca Toppfotball. Nedenfor kan du se videoer og uttalelser fra Vålerengas spillere, Theresa Nielsen og Jennie Nordin:

Send oss en henvendelse

Copyright © Mallorca Toppfotball