Bosted

Mallorca Toppfotball bor på Ona Aucanada Club, som er et av Alcudias beste hotellkomplekser. Hotellet ligger i stille og rolige omgivelser i Villa-strøket i Alcanada, som kun er 15 minutters gange fra havnesentrum, hvor alle resturantene og butikkene ligger.

For de som ønsker en rimeligere treningsleir uten mat, så er dette et godt alternativ. Priser gis på forespørsel og på konkrete datoer, men vi gjør oppmerksom på at dette tilbudet gjelder kun uten mat.

Dette er et svært godt alternativ for de som ønsker å ha muligheten til å organisere maten selv.

Leilighetene og hotellet:

Alle leilighetene er romslige med oppholdsrom, soverom, bad og moderne kjøkken. Kjøkkenet er utstyrt med blant annet store kjøleskap, fryser, komfyr, mikrobølgeovn og vaskemaskin. I tillegg har alle leilighetene terasse eller balkong med god plass.

Ellers har hotellkomplekset tre bassenger, restaurant, spa-avdeling, treningsstudio, et større konferanserom, samt god resepsjonstjeneste.

Les mer og se flere bilder fra Ona Aucanada Club HER

 

I 2017 var Vålerenga Damer fra Toppserien på treningsleir via Mallorca Toppfotball. Nedenfor kan du se videoer og uttalelser fra Vålerengas spillere, Theresa Nielsen og Jennie Nordin:

Send oss en henvendelse

Copyright © Mallorca Toppfotball