Tea Lundmark

"Mallorca Toppfotball var en grymt bra upplevelse för mig. Man får verkligen utvecklas genom många matcher och träningar! Personligen fick jag verkligen fokusera på mitt ledarskap och fysiken vilket verkligen hjälpte mig när jag senare fortsätta min proffskarriär! Det är verkligen en upplevelse som jag är tacksam över att haft möjligheten att få göra och ett starkt minne för livet!"
 
- Tea Lundmark
Tidligere elev på Mallorca Toppfotball, Piteå DFF (Allsvenskan) og Umeå IK (Eliteettan)
 
Mallorca Toppfotball om Tea Lundmark:
Svenske Tea Lundmark kom til Mallorca Toppfotball fra vårt naboland Sverige og Notviken IK DFF. Tea er oppfostret i Allsvenskan-klubben Piteå DFF, og har med det tilhørt A-troppen til en av Sveriges beste fotballklubber i svensk toppdivisjon. Piteå DFF deltok blant annet i Champions League. Nå spiller hun for den tradisjonsrike klubben Umeå IK i Sverige, som i sin tid vant den gjeveste Europacupen for kvinner.
 
Gjennom tiden på Mallorca Toppfotball var hun elev, der hun trente og spilte fotball på heltid, via en en helprofesjonell hverdag på den spanske ferieøya. Her fikk hun muligheten til å spille kamper på høyt nivå i Spania, siden tilbudet vårt den gangen var 9 måneders fotballskole og en hel sesong i spansk liga. Hennes prestasjoner ble lagt godt merke til blant spanske lag, og flere av disse viste interesse for Tea. I regi av Mallorca Toppfotball ble det istedenfor arrangert prøvespill i Toppserien for Vålerenga Fotball Damer. Tea vendte allikevel tilbake til svensk fotball, der hun gjennom flere år spilte i Eliteettan for Sandviken IK og Bollstanas.
 
Via Mallorca Toppfotball fikk hun periode-oppfølging av vår keepertrener Ken Eilef Nilsen, og skaffet seg internasjonale referanser fra spansk kvinnefotball. Tea var en av Mallorca Toppfotball sine mest sentrale spillere i kamp. Vi var ofte presset bakover i kampene mot meget gode spanske lag og enkeltspillere. Vår svenske keeper spilte noen utrolige kamper for F.C. Mallorca Toppfotball.
 
Tea er god i feltet, god på kommunikasjon og har herlige igangsettinger. Hun skaper trygghet, selvtillit og ro i laget. Hun er en potensiell matchvinner i alle kamper hun spiller. Tea er en fotballspiller med mye faglig kunnskap, og en elev som tenker fotball 24/7. Hun har evnen til å ha gode taktiske samtaler med trenere, og har definitivt fremtidsmuligheter som trener. Hun er i tillegg en keeper med den nødvendige vinnerinnstillingen, og den rette kynismen i viktige faser av kampene. Hennes prestasjoner og bidrag på trening og kamp, er et eksempel til etterfølgelse for fremtidige keepere ved Mallorca Toppfotball. Vi har fremdeles god kontakt med Tea, og vi gleder oss til å følge den videre karrieren hennes.
 
Mallorca Toppfotball ønsker å takke Tea Lundmark for samarbeidet og oppholdet i Spania, der hun var en markant lederskikkelse på og utenfor banen. 

Søk her


- Søknaden er uforpliktet
Copyright © Mallorca Toppfotball