U16 Akademi

Mallorca Toppfotball tilbyr 8 proffdager i Alcudia, Mallorca (Spania) i høstferien 2025.

 • Uke 40: Lørdag 28. september - lørdag 5. oktober 2025
 • Uke 41: Søndag 6. oktober - søndag 13. oktober 2025
 • Antall plasser: Maksimum 18 deltakere per uke
 • Pris: Kommer
 • Årsklasse: For spillere født i 2008, 2009 og 2010

U16 Akademi

Ved å bli en del av U16 Akademiet vil spilleren få et innblikk i profflivet ved Mallorca Toppfotball i Spania. Vi har drevet med profesjonell satsing på jente - og kvinnefotball i Spania gjennom mange år, og tilbyr nå et rendyrket, skreddersydd og spesialisert fotballakademi for jenter fra Norge. Treninger, foredrag, kamper og turnering vil bli ledet av tidligere spillere i Spania, samt de erfarne og kompetente trenerne ved Mallorca Toppfotball.

Akademiet er tilrettelagt for jentespillere fra hele Norge, som ønsker å utvikle seg mest mulig. Akademiet vil bestå av en profesjonell fotballopplæring, og passer for spillere som ønsker kvalitet, opplevelser og muligheter. Vi gir deg den ekstra oppmerksomheten du fortjener. Mallorca Toppfotball skal levere høy kvalitet og faglig innhold, som kan være med på å utvikle og motivere de jentespillerne som vil satse på fotball. 

Kvalitetstreninger og personlig oppfølging

Du vil få tett personlig oppfølging hvor vi vektlegger individuell utvikling. Vårt hovedfokus er kvalitetstrening, der målet er å bidra til at hver enkelt spiller skal få et innblikk i hva som kreves for å få mest mulig utvikling. Deltakerne vil få kvalitetstreninger i fotballrelaterte temaer. Alle treninger vil foregå på norsk. Kvalitet via erfarne trenere, fine treningsforhold og et helprofesjonelt fotballopplegg. Vi ønsker å gi spillerne impulser og motivasjon til å satse videre på fotball. Det blir en kombinasjon mellom norske og spanske treningsmetoder.

Personlig oppfølging i forhold til hvordan få mest mulig utvikling under akademiet, og hvordan dra nytte av dette i forhold til den videre treningen hjemme.

Kamp

Mallorca Toppfotball har lang erfaring med spansk toppfotball for kvinner, og har spilt mot storklubber som F.C Barcelona, Zaragoza og Espanyol. Mallorca Toppfotball har en profesjonell fotballskole i Spania, som også driver sin egen spanske fotballklubb på kvinnesiden i spansk liga (F.C. Mallorca Toppfotball).

På Akademiet spiller du kamp i Mallorca Toppfotball sine offisielle drakter. Våre helhvite hjemmedrakter, og våre helsorte bortedrakter tas i bruk. Det blir treningskamp under oppholdet, der jentene får låne de kule Mallorca Toppfotball - draktene, som har vært brukt i seriekamper mot F.C. Barcelona. Mallorca Toppfotball ønsker å gi sine deltakere en god kampopplevelse.

Deltakeren vil få oppfølging på kampdagen, både på det individuelle plan, så vel som laget i sin helhet. I kamp analyserer vi hvor laget og hver enkelt spiller står per i dag, og hvor de kan være noen år frem i tid. Derfor kartlegger vi potensiale hos den enkelte spiller. Målet med kampene er å gi deltakerne referanser på hvordan de ligger an fysisk, teknisk, taktisk og psykologisk, spesielt med tanke på alderen. Deltakeren vil få veiledning, råd og tilbakemeldinger.

Mallorca Toppfotball TV

Mallorca Toppfotball TV er tilstede under hele Akademiet, og det vil bli nyheter, reportasjer, intervjuer, oppdateringer og bildegallerier fra alle samlingene. Media er en stor del av det å være en profesjonell fotballspiller, og vi ønsker å gi våre deltakere denne eksklusive muligheten for personlig utvikling. Samtidig er det viktig for Mallorca Toppfotball å gi fotballjentene den oppmerksomheten og profileringen de fortjener. Familie og venner kan følge deltakerne fra via mallorcatoppfotball.no, våre sosiale medier og Mallorca Toppfotball TV.

Profesjonell utstyrspakke fra Mallorca Toppfotball

Vi skal se proffe ut i alle sammenhenger, og deltakerne trener i likt treningstøy fra Mallorca Toppfotball. Vi har selvfølgelig høykvalitets fotballer, kule draktsett til kamper og all nødvendig utstyr. Mallorca Toppfotball sin utstyrspakke inneholder strømper, shorts, t-skjorte, treningsbukse og vindjakke. Som en del av den profesjonelle rammen rundt treningene vil Mallorca Toppfotball servere drikke underveis i øktene og tilby frukt til deltakeren etter trening.

Trygghet og glede

Som deltaker på Mallorca Toppfotball skal du føle trygghet og glede. Norske trenere og ledere er tilstede for spillerne, og det vil være minimum en kvinnelig trener/leder tilstede hele tiden. Utvikling, bevisstgjøring, fellesskap, oppfølging og tilgjengelighet er sentrale faktorer i vårt arbeid, og målet vårt er å skape en god opplevelse for våre deltakere. Vi kombinerer et profesjonelt fotballopplegg med mange gøyale ting, godt humør og et trygt sosialt miljø.

Vi ønsker samtidig å gi hver enkelt fotballjente minner for livet, og muligheten til å knytte sterke vennskapsbånd, som kanskje vil vedvare for evig og alltid. Med det menes å kunne se tilbake på samlingen som innholdsrik og unik, og som noe av det beste som har skjedd hittil i livet.

Pris: Kommer

Følgende er inkludert:

 • 8 Proffdager
 • Hotell (7 overnattinger)
 • Helpensjon (3 måltider per dag)
 • Norske trenere og ledere tilgjengelige 24 timer i døgnet
 • Profesjonell utstyrspakke fra Mallorca Toppfotball
 • All transport på Mallorca
 • Kvalitetstreninger
 • Kamp
 • Individuell oppfølging
 • Foredrag
 • Sosiale utflukter og gøyale opplevelser
 • Mallorca Toppfotball TV
 • Grunnleggende medisinsk utstyr

Følgende er ikke inkludert:

 • Flybilletter
 • Reise - og avbestillingsforsikring
 • Privat forbruk

Praktisk info:

Påmelding skjer i form av å innbetale et depositum innen 1. juni 2025. Depositumet er ikke refunderbart uansett årsak. Depositumet fungerer dessuten som en nedbetaling på deltakeravgiften, samtidig som det sikrer deg plassen. Plassen regnes ikke som bekreftet før depositumet er innbetalt til Mallorca Toppfotball. Den resterende deltakeravgiften innbetales til Mallorca Toppfotball innen 1. juli 2025.

Alle innbetalinger gjøres til kontonummer: 9015.16.86752.

NB! Mallorca Toppfotball forbeholder seg retten til å avlyse U16 Akademiet innen 1. juli 2025, dersom det er mindre enn 12 deltakere. I så tilfelle refunderes naturligvis både depositum deltakeravgiften i sin helhet.

Søk her


- Søknaden er uforpliktet
Copyright © Mallorca Toppfotball