Martine Kvamme

"Oppholdet mitt på Mallorca Toppfotball, er noko eg aldri vil glømme og ikkje ville vore foruten! Dei 9 månadane hos dokke var med på å forme meg som person og som fotballspelar, noko eg er veldig takknemlig for. Måten dagane var strukturert og lagt opp på, og kor fleksible dokke var med tanke på opplegget med skadesituasjonen min, sitter eg igjen med positive tankar. Det å kunne stå opp om morningen, lage seg frokost, ha fokus på det som skal skje og en god plan for dagen er noko eg savna i kvardagen. Samholdet og samarbeidet rundt spelarane og trenarane på Mallorca Toppfotball var veldig godt og eg stod alltid opp med eit smil om munnen, for eg visste kem eg skulle tilbringe dagane med. Med andre ord har eg fått vennar for livet."
 
- Martine Kvamme
Tidligere elev på Mallorca Toppfotball og Sandane Turn og Idrettsforening
 
Mallorca Toppfotball om Martine Kvamme:
Martine Kvamme kom til Mallorca Toppfotball fra Sandane Turn og Idrettsforening. I løpet av oppholdet tok hun steget fra norsk 3. divisjon, og inn til den spanske toppfotballen. På nivå to i Spania spilte hun mot storklubber som F.C. Barcelona, Espanyol og Zaragoza, via skolens spanske fotballklubb F.C. Mallorca Toppfotball. Martine er en teknisk god fotballspiller, som har en presis og god pasningsfot. Hun har et godt driv med ball, er flink til å spille gjennom andre, og er samtidig god på å komme seg inn i motstanders boks. Martine er alltid hundre prosent lojal til kampplaner og kan enkelt bekle flere roller i laget. I forlengelsen av det en hardtarbeidende lagspiller som imponerte med sin tilstedeværelse, innstilling og løpskapasitet.
 
Martine fikk gleden av å spille mot flere toppklubber, og vi husker godt at hun scoret 1-0 foran 500 tilskuere i et lokaloppgjør på Mallorca. Scoringen kom da F.C. Mallorca Toppfotball slo Son Sardina 3-0 på Alcudia stadion. Gjennom sitt opphold var den sportslige utviklingen til tider imponerende. Fra norsk 3. divisjon til et nivå der hun spilte mot flere spanske spillere som har blitt Europamestere og Verdensmestere for Spanias A-landslag, samt Champions League-mestere for F.C. Barcelona. Martine hadde en egen evne til å tilpasse seg nivået hun spilte på, noe som er en viktig og god egenskap.
 
Allikevel var det i Mallorca-hverdagen hun utviklet seg som fotballspiller og som menneske. Martine la ned et imponerende stykke arbeid på og utenfor banen, og er en av de elevene med størst menneskelig utvikling. Via det å bli kjent med nye mennesker, bli mer selvstendig og mer utadvendt. Måten hun utviklet seg på via Mallorca Toppfotball TV og det å bo i utlandet, var noe som imponerte oss alle. Martine er nok ellers den blideste eleven vi har hatt på Mallorca Toppfotball. Hun smilte om kamp med Mallorca-sola, og vant den matchen hver eneste dag.
 
Vi ønsker å takke Martine Kvamme for kvaliteten hun bidro med på trening og i kamp, og for alle de minnerike opplevelsene med oss i Mallorca Toppfotball.

Søk her


- Søknaden er uforpliktet
Copyright © Mallorca Toppfotball