Kamper

Drømmer du om å spille kamper i spansk liga?

Fotballskolen eier sin egen spanske fotballklubb som heter F.C. Mallorca Toppfotball. Klubben ble offisielt stiftet den 9. april 2016, fordi fotballskolen ønsket å tilby sine elever internasjonal matching og fotballerfaring fra det spanske ligasystemet. Målsettingen var å gi våre elever kamper hver uke, og en hel sesong i spansk toppfotball. 
 

A-laget til F.C. Mallorca Toppfotball Femenina har de siste årene spilt mot spanske storklubber som F.C Barcelona, Espanyol og Zaragosa. Våre fotballjenter har blitt matchet mot mange aldersbestemte landslagsspillere, som både er verdensmestere og europamestere for Spania.

Kamper i spansk liga gir mange utviklingsmuligheter og minnerike opplevelser på fotballbanen. Det er svært utviklende å få oppleve medspillere, motspillere og dommere med en annen fotballkultur enn i Norge. Spill i spansk liga skaper unike fotballopplevelser, og er en fin måte å integrere oss på i det spanske samfunnet, språket og kulturen.

Kampene i Spania gir elevene referanser, erfaring og internasjonal matching mot spanske lag og enkeltspillere. Det har gitt elevene fantastiske opplevelser, store øyeblikk på fotballbanen, og minner for livet. Alt fra opprykket på Ibiza til storkampene mot F.C. Barcelona, og seieren på ærverdige Olympiastadion i Barcelona!

F.C. Mallorca Toppfotball har hatt en fantastisk ferd i det spanske ligasystemet. Suksessen har gjort at Mallorca Toppfotball har kunnet tilby sine elever på fotballskolen en fantastisk kamparena de siste årene. Vi har skapt noe helt unikt for våre skandinaviske fotballjenter.

Send oss en henvendelse

Copyright © Mallorca Toppfotball