F.C Mallorca Toppfotball Toppfotball

Fotballskolen eier sin egen spanske fotballklubb som heter F.C. Mallorca Toppfotball. Klubben ble offisielt stiftet den 9. april 2016, fordi fotballskolen ønsket å tilby sine elever internasjonal matching og fotballerfaring fra det spanske ligasystemet. Målsettingen var å gi våre elever kamper hver uke og en hel sesong i spansk toppfotball. 
 

A-laget til F.C. Mallorca Toppfotball Femenina har de siste årene spilt mot spanske storklubber som F.C Barcelona, Espanyol og Zaragosa. Våre fotballjenter har blitt matchet mot mange aldersbestemte landslagsspillere, som både er verdensmestere og europamestere for Spania.

Kampene i Spania ga elevene referanser, erfaring og internasjonal matching mot spanske lag og enkeltspillere. Det ga elevene fantastiske opplevelser, store øyeblikk på fotballbanen, og minner for livet. Alt fra opprykket på Ibiza til storkampene mot F.C. Barcelona, og seieren på ærverdige Olympiastadion i Barcelona!

F.C. Mallorca Toppfotball har hatt en fantastisk ferd i det spanske ligasystemet.
Suksessen har gjort at Mallorca Toppfotball har kunnet tilby sine elever på fotballskolen en fantastisk kamparena de siste årene!
 
Vi har skapt noe helt unikt for våre skandinaviske fotballjenter!
 
Copyright © Mallorca Toppfotball