Historie

Fotballskolens historie i navn og tall:

2015-2022: Mallorca Toppfotball

2005-2015: Scandinavian Football School

1999-2004: Team Fotballtalent Mallorca

1985-1999: Ulike idrettsskoler og fotballskoler

Mallorca Toppfotball ble stiftet 10. januar 2005 under navnet Scandinavian Football School. Den 16. desember 2015 skiftet vi navn fra Scandinavian Football School til Mallorca Toppfotball.

Ved å gå fra Scandinavian Football School til Mallorca Toppfotball, gikk vi inn i en ny epoke for den tradisjonsrike fotballskolen i Alcùdia. I tillegg til å drive 2 og 6 måneders fotballskoler under vinterhalvåret (2005-2015), så startet vi opp med 1-årige fotballskoler (2015-2022).

Oppstarten av 1-årige fotballskoler var basert på at vi ønsket å gi elevene internasjonal matching hver uke, og la de spille en hel sesong i spansk liga. For å kunne delta i det spanske seriesystemet, så måtte fotballskolen utvides i takt med den spanske fotballsesongen.

Den 9. april 2016 stiftet Mallorca Toppfotball sin egen spanske fotballklubb, som fikk navnet F.C. Mallorca Toppfotball. Siden den gang og frem til i dag har vi tilbudt våre elever alt fra 2 måneder - 1-årig profesjonell fotballsatsing i utlandet, og spill i det spanske ligasystemet.

Fra 1999-2004 var det en annen fotballskole på Mallorca, der flere av dagens trenere og ledere har vært både elever og trenere. Denne skolen het Team Fotballtalent Mallorca. Allerede på 80-tallet var det en Idrettskole på Mallorca, som en av våre ledere startet opp i sin tid.

Skolen har vært tuftet på lidenskap og et brennende ønske om å utvikle unge fotballspillere, både som utøvere og mennesker. Samtidig har fokuset vært på å skape gode fotballopplevelser, minner for livet og nyttig livserfaring. Det har vi lyktes godt med og vi høster veldig mange gode referanser fra tidligere elever, foreldre og deres respektive klubber.

Mallorca Toppfotball har et stort kontaktnett i Spania, og gode relasjoner til fotballklubbene på Mallorca og i Barcelona-området.

Send oss en henvendelse

Copyright © Mallorca Toppfotball