Johanne Kolstad

"Jeg ser tilbake på oppholdet på Mallorca som en svært betydningsfull periode i min fotballkarriere, og i livet generelt. Det var et ekte Kinderegg der jeg lærte mye om relasjoner til meg selv og andre, jeg fikk kulturell utveksling, med rask utvikling av spansken fra videregående, og mest av alt fikk jeg tid og tilrettelegging til å jakte mitt potensiale som fotballspiller. I 2017/2018-sesongen hadde vi et klart mål om opprykk. Det var veldig lærerikt å være del av en hverdag der trenere og oppmenn planla og justerte trenings-innhold, -hyppighet og -intensitet slik at vi alltid skulle ha det beste utgangspunktet til å prestere i kamp. Man fikk også testet mentaliteten i perioder der mye sto på spill. Med beinhard innsats fra spillere og team i bakhodet, ble seiersrusen etter seriegull på Ibiza i siste serierunde ekstra stor."
 
- Johanne Kolstad
Tidligere elev på Mallorca Toppfotball, Aurskog/Høland, Søndre Høland, Indre Østfold FK og Sarpsborg 08
 
Mallorca Toppfotball om Johanne Kolstad:
Johanne Kolstad kom til Mallorca Toppfotball på 1-årig fotballskole 2017/2018, som var vårt tilbud den gangen. Fotballskolen ble kombinert med spill for vår spanske fotballklubb F.C. Mallorca Toppfotball, som er tilknyttet skolen. Etter oppholdet ble det prøvespill for Kolbotn i Toppserien via Mallorca Toppfotball. Etter oppholdet ble hun også tildelt Mallorca Toppfotball-stipendet, noe som ga henne muligheten til å satse videre på fotball i Spania i ytterligere et skoleår (2018/2019). Johanne fikk med det en smak på toppnivået i spansk kvinnefotball (nivå to), via spill for vår spanske klubb F.C. Mallorca Toppfotball.
 
Johanne fikk internasjonal erfaring i Spania ved å spille mot storklubber som F.C. Barcelona, Espanyol og Zaragoza. Opplevelsen av å være i samme serie og liga som en av verdens beste fotballklubber er nok en stor opplevelse og et minne for livet. Johanne fikk blant annet spille bortekampen mot F.C. Barcelona på det fantastiske anlegget til en av verdens største fotballklubber. I Mallorca Toppfotball spilte Johanne derfor mot spillere på F.C Barcelona, som senere har vunnet Champions League, og blitt både Europamestere og Verdensmestere for Spania A-landslag, samt de ulike aldersbestemte landslagene. Stort for en jordnær og hardtarbeidende fotballspiller fra landlige strøk i Norge.
 
Den blide og humørfylte jenta, som rykket opp med F.C. Mallorca Toppfotball på Ibiza i april 2018, var en populær spiller på stadion, og blant den spanske fansen vår i Alcudia. Under skoleåret 2017/2018 scoret hun mange mål for F.C. Mallorca Toppfotball, og ble vår assist-dronning i den spanske ligaen. Johanne ble en del av det berømte opprykket på Ibiza, da vi ble ligamestre. Johanne er en fantastisk lagspiller, en unik mennesketype og spilleren som alltid setter laget fremfor seg selv. Det er innsats, grovarbeid og en vilje til å gjøre alt for laget som kjennetegner henne. Samtidig har hun de rette personlige holdninger og innstillinger til det å være en del av et lag. Johanne er selve definisjonen på en lagspiller. Som spiss scorer hun ofte mål, og det leveres målpoeng og assist omtrent hver eneste kamp.
 
Vi ønsker å takke Johanne Kolstad for unike fotballopplevelser og en fantastisk tid på Mallorca Toppfotball.

Søk her


- Søknaden er uforpliktet
Copyright © Mallorca Toppfotball