Om oss

 

1-årig komprimert fotballskole: 1. september 2019 - 1. mai 2020.

MALLORCA TOPPFOTBALL: 1-årig fotballskole på Mallorca!
- Unikt satsingsprosjekt i Spania for norske fotballjenter mellom 18 og 24 år.

Vi tilbyr en yrkesrettet praksis og fotballopplæring i det å være toppspiller i utlandet, som tilsammen utgjør en helprofesjonell trenings- og kamphverdag i Spania. De utvalgte elevene får en unik mulighet til å satse profesjonelt, og til å utvikle seg i ett topp trenings- og utviklingsmiljø, som består av trenere og spillere på heltid. 

Den helproffe fotballhverdagen på fotballskolen blir kombinert med spill for den spanske fotballklubben F.C. Mallorca Toppfotball, som er tilknyttet fotballskolen. I Segunda Divisiòn (toppfotball) gir vi elevene internasjonal matching på høyt nasjonalt nivå i Spania. Elevene tilbys dermed en hel sesong på høyt nivå i spansk kvinnefotball. Vi har spilt mot storklubber som F.C Barcelona, Espanyol og Zaragoza.

Fotballskolen tilbyr en unik profftilværelse i utlandet og en hel sesong med kamper i spansk toppfotball. Mallorca Toppfotball driver profesjonell satsing på kvinnefotball og er tilrettelagt for ambisiøse fotballjenter som ønsker en helprofesjonell trenings- og kamphverdag i Spania. Mallorca Toppfotball har spesialisert seg innenfor kvinnefotball, og har et stort kontaktnett i både inn- og utland.

Fotballskolen passer for alle spillere som er ute etter mest mulig utvikling, og som er villig til å legge ned all den jobben som kreves både på og utenfor banen, for å bli så god som mulig. Vårt fotballtilbud er ideelt for de som ønsker å investere i egen fotballfremtid, og som ønsker å ha fotball som yrke og profesjon i fremtiden. 

På kvinnesiden har vi hatt elever som har spilt eller spiller på aldersbestemte landslag og for toppklubber i Norge, Spania, Danmark og Kypros. Våre tidligere elever spiller/har spilt i toppklubber som Vålerenga, F.C. Mallorca Toppfotball (Spania), Avaldsnes, Røa, Stabæk, Kolbotn, Sandviken, Urædd, Amazon Grimstad, Grei Kvinner Elite, Fart, Kongsvinger, Øvrevoll Hosle, Hønefoss, Collerense (Spania), Son Sardina (Spania), Atlètico Baleares, F.C Famagusta (Kypros) og Fortuna Hjørring (Danmark).

 

Fotballskolen holdes i den populære feriebyen Alcúdia på Mallorca, Spania. Mallorca Toppfotball har drevet profesjonell satsing på fotball i Alcùdia siden 2005, og historien vår strekker seg over en periode på snart 15 år. Vi har lange og stolte tradisjoner i Alcùdia, og har gode kontakter med fotballklubbene på Mallorca. 

Vi tilbyr også fotballskoler på 6 måneder, 4 måneder og 2 måneder, samt Mallorca Toppfotball Cup og treningsleirer. Se www.mallorcatoppfotball.no for å se en komplett oversikt over alle våre tilbud.

 

Send oss en henvendelse

Copyright © Mallorca Toppfotball