Om oss

 

Mallorca Toppfotball er et skandinavisk fotballakademi for kvinner og menn mellom 16 og 23 år, som holdes i Alcùdia på Mallorca, Spania. Det tilbys akademier med varighet på 6 måneder, 4 måneder og 2 måneder.

Akademiene driver profesjonell satsing på fotball og er tilrettelagt for ambisiøse fotballspillere fra Skandinavia, som ønsker en helprofesjonell trenings- og kamphverdag i Spania. De utvalgte spillerne får en unik mulighet til å satse fotball på heltid i Spania, og til å utvikle seg i et profesjonelt trenings- og utviklingsmiljø, som består av trenere og spillere på heltid. 

X-faktor: Vi samarbeider med den spanske toppklubben F.C. Mallorca Toppfotball Femenina på kvinnesiden. F.C. Mallorca Toppfotball Femenina har A-laget i Segunda Divisiòn (nivå 2 i Spania), og tilbyr de skandinaviske jentene internasjonal matching og offisielle kamper i det spanske ligasystemet. På herresiden samarbeider vi med flere spanske fotballklubber på Mallorca, hvor det blant annet finnes muligheter for hospitering i spanske klubber, samt at vi også arrangerer treningskamper mot utvalgte spanske lag. 

På kvinnesiden har vi hatt elever som har spilt eller spiller på aldersbestemte landslag og for toppklubber i Norge, Spania, Danmark og Kypros. Våre tidligere elever spiller/har spilt i toppklubber som Vålerenga, F.C. Mallorca Toppfotball (Spania), Avaldsnes, Røa, Stabæk, Kolbotn, Sandviken, Urædd, Amazon Grimstad, Grei Kvinner Elite, Fart, Kongsvinger, Øvrevoll Hosle, Collerense (Spania), Son Sardina (Spania), F.C Famagusta (Kypros) og Fortuna Hjørring (Danmark).

Opp gjennom årene har våre elever på herresiden prøvespilt i England, Tyskland, Nederland, Østerrike, Spania, Danmark, Finland, Albania, Serbia, Norge og USA. Spillere har i ettertid kommet inn på A-lagsnivå til Rosenborg, Molde, Brann, Sogndal, Sandefjord, Bryne, Sandnes Ulf, Lørenskog, Raufoss, Åsane, Strømmen, Xilvar (Spania), Torslanda (Sverige), Drexel Dragons (USA),Tromsdalen, Skeid, Hønefoss, Florø, Strømsgodset og Bodø/Glimt.

Inn til akademiet har våre herrespillere kommet fra toppklubber som blant andre Vålerenga, Strømsgodset, Mjøndalen, IK Start, Strømmen, Sandefjord, Ull/Kisa, Bryne, Bodø/Glimt, Ham-Kam, Viking og Brann, samt fra aldersbestemte landslag.

 

 

Send oss en henvendelse

Copyright © Mallorca Toppfotball