Om oss

 

Hvem er vi?

Mallorca Toppfotball er en 1-årig fotballskole i Alcúdia, Mallorca (Spania). Skolen er for norske fotballjenter mellom 17-23 år, som har ambisjoner om å bli toppspillere. Vi har drevet med profesjonell satsing på jente - og kvinnefotball i Spania gjennom mange år, og tilbyr en rendyrket og spesialisert fotballskole for jenter.

Mallorca Toppfotball holdes i perioden september til mai hvert år, og tilbyr en fantastisk pre-season og utviklingsopphold på Mallorca gjennom hele vinterhalvåret. Den perfekte oppladningen til en ny sesong, oppstart i ny klubb eller prøvespill. Spillerne har en helprofesjonell trenings- og kamphverdag i Spania. De utvalgte spillerne får en unik mulighet til å satse fotball på heltid i utlandet, og til å utvikle seg i et profesjonelt trenings- og utviklingsmiljø, som består av trenere og spillere på heltid.

Mallorca Toppfotball eier også sin egen spanske fotballklubb som heter F.C. Mallorca Toppfotball, som har vært helt oppe på nivå 2 i Spania. Klubben har tilhørt spansk toppfotball og nasjonalt nivå de tre siste sesongene, der elevene har blitt matchet mot toppklubber som F.C. Barcelona, Espanyol, Zaragoza og Atletico Baleares for å nevne noen. Klubben har eksistert siden 2016, og er registrert i det spanske fotballforbundet (RFEF i Madrid/nasjonalt nivå) og FFIB (på Mallorca/regionalt nivå), samt i idrettsforbundet i Spania.

Vår nisje og X-faktor er vår 9 måneders fotballskole på Mallorca, der vi tilbyr elevene våre en unik fotballsatsing og profftilværelse i Spania, og spill i det spanske ligasystemet.

I Norge tilbyr vi U14 Akademi, U17 Akademi og U19 Akademi for jenter. Akademiene tilbyr kvalitetstreninger, Proffcamper og turneringer i inn - og utland. 

Copyright © Mallorca Toppfotball