Om oss

 

Mallorca Toppfotball er profesjonell fotballskole i Alcúdia, Mallorca (Spania). Fotballskolen driver profesjonell satsing på kvinnefotball og er tilrettelagt for ambisiøse fotballjenter fra Skandinavia mellom 18-24 år.

Fotballskolen holdes i den populære feriebyen Alcúdia i perioden fra 1. september - 1. mai. Vi har drevet profesjonell satsing på fotball i Alcùdia siden 2005, og har lange og stolte tradisjoner. Mallorca Toppfotball har et stort kontaktnett i både inn-og utland, og god kontakt med det spanske fotballforbundet og fotballklubbene på Mallorca.

 

Mallorca Toppfotball tilbyr 1-årig fotballskole, samt 6, 4 og 2 måneders fotballskoler. Alle fotballskolene tilbyr profesjonell satsing på kvinnefotball og er tilrettelagt for ambisiøse fotballjenter som ønsker en helprofesjonell trenings- og kamphverdag i Spania. De utvalgte spillerne får en unik mulighet til å satse fotball på heltid i Spania, og til å utvikle seg i et profesjonelt trenings- og utviklingsmiljø, som består av trenere og spillere på heltid. 

Vi tilbyr også Mallorca Toppfotball Cup, prøveuker og treningsleirer. Se www.mallorcatoppfotball.no for å se en komplett oversikt over alle våre tilbud.

Copyright © Mallorca Toppfotball