Om oss

 

INTRODUKSJON

 

NORSK PROFFAKADEMI OG SPANSK TOPPKLUBB!

Mallorca Toppfotball er et norsk fotballakademi for kvinner mellom 18 og 28 år, som holdes i Alcùdia på Mallorca, Spania. Det tilbys akademier med varighet på 6 måneder, 4 måneder og 2 måneder.

Akademiene driver profesjonell satsing på kvinnefotball og er tilrettelagt for ambisiøse fotballjenter som ønsker en helprofesjonell trenings- og kamphverdag i Spania. De utvalgte spillerne får en unik mulighet til å satse fotball på heltid i Spania, og til å utvikle seg i et profesjonelt trenings- og utviklingsmiljø, som består av trenere og spillere på heltid. 

X-faktor: Vi samarbeider med den spanske toppklubben F.C. Mallorca Toppfotball Femenina. F.C. Mallorca Toppfotball Femenina har A-laget i Segunda Divisiòn (nivå 2 i Spania), og tilbyr de norske jentene internasjonal matching og en hel sesong i det spanske ligasystemet. F.C. Mallorca Toppfotball skal blant annet møte F.C. Barcelona i serien.

 

RESULTATER

 

På kvinnesiden har vi hatt elever som har spilt eller spiller på aldersbestemte landslag og for toppklubber i Norge, Spania, Danmark og Kypros. Våre tidligere elever spiller/har spilt i toppklubber som Vålerenga, F.C. Mallorca Toppfotball (Spania), Avaldsnes, Røa, Stabæk, Kolbotn, Sandviken, Urædd, Amazon Grimstad, Grei Kvinner Elite, Fart, Kongsvinger, Øvrevoll Hosle, Collerense (Spania), Son Sardina (Spania), F.C Famagusta (Kypros) og Fortuna Hjørring (Danmark).

Opp gjennom årene har våre elever på herresiden (herresatsingen heter nå Team Fotballtalent Mallorca) prøvespilt i England, Tyskland, Nederland, Østerrike, Spania, Danmark, Finland, Albania, Serbia, Norge og USA. Spillere har i ettertid kommet inn på A-lagsnivå til Rosenborg, Molde, Brann, Sogndal, Sandefjord, Bryne, Sandnes Ulf, Lørenskog, Raufoss, Åsane, Strømmen, Xilvar (Spania), Torslanda (Sverige), Drexel Dragons (USA),Tromsdalen, Skeid, Hønefoss, Florø, Strømsgodset og Bodø/Glimt.

Inn til akademiet har våre herrespillere kommet fra toppklubber som blant andre Vålerenga, Strømsgodset, Mjøndalen, IK Start, Strømmen, Sandefjord, Ull/Kisa, Bryne, Bodø/Glimt, Ham-Kam, Viking og Brann, samt fra aldersbestemte landslag.

 

HISTORIE

 

Mallorca Toppfotball ble stiftet av Leif Tsolis i 2005, under navnet Scandinavian Football School, og har siden den gang drevet både 2 og 6 måneders profesjonelle fotballakademier i Alcudia på Mallorca. I 2015 og i forbindelse med vårt 10-års jubileum, endret vi navn fra Scandinavian Football School til Mallorca Toppfotball.

I perioden 1996 - 2004 drev Thorleif Holme og Ørjan Sandal Team Fotballtalent Mallorca, som var en profesjonell fotballskole over 6 måneder i vinterhalvåret. I årene fra 1985 - 1991 drev Thorleif Holme 6 måneders idrettsskoler i Alcudia på Mallorca. Thorleif Holme startet med idrettskoler allerede på midten av 80-tallet, så historien vår strekker seg over en periode på over 30 år!

Mallorca Toppfotball og vårt team har samlet sett drevet profesjonell satsing på fotball i Alcùdia i over 30 år. Vi har en lang historie og stolte tradisjoner i Alcùdia, og har gode kontakter med fotballklubbene på Mallorca.

Vår historie i navn og tall:

2016 -2018        Mallorca Toppfotball (kvinner) og Team Fotballtalent Mallorca (menn)

2005-2015         Scandinavian Football School

1999-2004         Team Fotballtalent Mallorca

1985-1999         Ulike idrettsskoler og fotballskoler

 

Send oss en henvendelse

Copyright © Mallorca Toppfotball