Fotballkarrière

Bildet: Martine Kvamme, tidligere Mallorca Toppfotball og Sandane Turn og Idrettsforening.

Fotball er et yrke og profesjon der man i ung alder må ta et veivalg. Fotball livet er kort og hvis man ønsker å bli profesjonell fotballspiller, må man gripe muligheten før det er for sent. Ta ansvar for egen utvikling og gjøre de tiltak som kreves, selv om det aldri finnes noen garantier for og lykkes. Men det er tross alt bedre å planlegge suksess, gjøre det som kreves og jobbe utfra det, enn å planlegge og mislykkes og ikke være villig til å gjøre det som kreves.

Fotball dreier seg om en begrenset del av ditt liv, mens utdanning og jobb kan man drive med resten av sitt liv. En spillerkarriere varer som regel fra man er i starten av 20-årene og fram til man er rundt 35 år. Derfor haster det for en 17- åring å satse for fullt, dersom ambisjonen og målsettingen er å bli toppspiller. Den muligheten er kun en bestemt del av livet, og sjansen må gripes her og nå. For noen kan dette bety å sette skole og utdanning på vent i ett år, eller ta det over flere år.

Fotball kan være et godt lønnet yrke. For de som virkelig lykkes er lønningene generelt meget gode. For de beste er lønningene skyhøye, og man kan på kort tid tjene mer enn de fleste gjør i løpet av et helt liv. I tillegg er det høy status å være en profesjonell fotballspiller.

Tenk å få spille for fulle tribuner. Følelsen av å gå ut på gressmatten i det alle roper navnet ditt. Det å være en spiller som får oppleve sine drømmer i virkeligheten. Alt er faktisk opp til deg, men du må gjøre det som skal til for å lykkes. Mallorca Toppfotball har som målsetting å hjelpe deg på denne ferden.

 

Copyright © Mallorca Toppfotball