Om oss

Om oss

Mallorca Toppfotball er en 1-årig fotballskole i Alcúdia, Mallorca (Spania). Skolen er for gutter og jenter mellom 16 og 21 år, og vil bestå av maksimum 24 elever. Målet for skolen er å utvikle unge, lovende fotballspillere og bevisstgjøre de på hva som kreves for å bli toppspillere.

Mallorca Toppfotball er en høykvalitets fotballskole, som driver profesjonell satsing på fotball i utlandet. Har du ambisjoner om å bli toppspiller? Vi tilbyr et skoleår i Syden med toppidrett fotball, der sportslig og menneskelig utvikling går hånd i hånd. Vi satser på kvalitet, opplevelser og muligheter. 
 

Mallorca Toppfotball eier også sin egen spanske fotballklubb som heter F.C. Mallorca Toppfotball. Klubben har eksistert siden 2016, og er registrert i det spanske fotballforbundet (RFEF i Madrid/nasjonalt nivå) og FFIB (på Mallorca/regionalt nivå), samt i idrettsforbundet i Spania.

F.C. Mallorca Toppfotball har vært helt oppe på nivå 2 i Spania. Klubben har tilhørt spansk toppfotball og nasjonalt nivå i flere sesonger, der elevene har blitt matchet mot toppklubber som blant andre F.C. Barcelona, Espanyol, Zaragoza, Levante Las Planas og Atletico Baleares. 

Vi har drevet profesjonelle fotballskoler og toppidrett i Alcudia i over 15 år, og har en lang historie og stolte tradisjoner. Vi har et stort kontaktnett, og gode relasjoner til fotballklubbene på Mallorca og i Barcelona-området.

Send oss en henvendelse

Copyright © Mallorca Toppfotball