Bosted

Bosted for 2024 vil bli presentert senere, da våre hotellavtaler nå skal fornyes. Vi har imidlertid benyttet samme hotell siden 2016, og tar utgangspunkt i en fornyelse av denne avtalen.

I så fall vil tilværelsen ved Mallorca Toppfotball se slik ut:

Mallorca Toppfotball bor på Ona Aucanada Club, som er et av Alcudias beste hotellkomplekser. Hotellet ligger i stille og rolige omgivelser i Villa-strøket i Alcanada, som kun er 10 minutters gange fra havnesentrum, hvor alle resturantene og butikkene ligger. Det er 200 meter til Middelhavet og nærmeste strand.

Elevene bor i store og flotte leilighetsvillaer på 118 kvm. I hver leilighet bor det tilsammen seks elever, der to elever deler soverom. Leilighetene holder høy standard og inneholder kjøkken, stue, spisestue, tre bad, tre soverom, tre balkonger og takterasse. Kjøkkenet er utstyrt med blant annet store kjøleskap, fryser, komfyr, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin og vaskemaskin. Leilighetene er perfekte til matlaging, og alt er tilrettelagt for et sunt, godt og variert kosthold.

Hotellkomplekset har tre bassenger, restaurant, spa-avdeling, treningsstudio, et større konferanserom, samt god resepsjonstjeneste.

Mallorca Toppfotball og Ona Aucanada Club har tydelige regler for bruk av leilighetene, og har ukentlig romskjekker som en del av opplegget ved fotballskolen.

Les mer og se flere bilder fra Ona Aucanada Club HER

 

Send oss en henvendelse

Copyright © Mallorca Toppfotball