Fotballstipend

Bildet: Jan Ruben Sleen, tidligere Mallorca Toppfotball, SK Brann, samt landslagsspiller for Norge.

Alle elever som fullfører skoleåret konkurrerer om fremtidige fotballstipender ved Mallorca Toppfotball, samt at de mottar sluttattest/sluttvurdering, som kan være nyttig med tanke på prøvespill og videre karrierè.

De seneste årene har Mallorca Toppfotball gitt ut stipender til utvalgte elever, som dermed har fått muligheten til å satse videre på fotball i Spania. Det finnes mange eksempler på spillere som har bygget karriere i Spania via Mallorca Toppfotball. Fotballstipend hos oss forutsetter at man har vært elev på Mallorca Toppfotball året før.

Eleven må utmerke seg gjennom meget gode prestasjoner på trening og kamp over tid, vise utmerkede treningsholdninger og fremstå med flotte personlige egenskaper. Det er Mallorca Toppfotball som vurderer hvem som skal tilbys stipend, antall stipend og størrelse på stipend.

Andreas Løvland

«Helt fantastiske måneder i Spania. Du kan nesten si at det er en guttedrøm som går i oppfyllelse når man kan dra til Spania for å leve som en fotballproff. Tre økter om dagen var helt fantastisk. Vi hadde morgenøkter hvor vi terpet på basisferdighetene, ettermiddagen besto av en bra fotballøkt, før vi avsluttet med styrke på kvelden. Vi spilte kamper mot spansk motstand og det var veldig lærerikt å se hvordan spanske lag spiller.

Meget flinke trenere som trente oss hver dag og jeg angrer ikke et sekund på at jeg dro ned når jeg fikk sjansen. Jeg anbefaler alle som har lyst til å bli en bedre fotballspiller, om å ta turen til Spania. Det er måneder man aldri glemmer.»

– Tromsdalen og Obosligaen

 

 

Copyright © Mallorca Toppfotball