Opptakskrav

Opptakskrav:

  • Mellom 17 og 23 år
  • Alkohol og tobakk er strengt forbudt
  • Attest fra trener/lærer vedrørende fotballferdigheter og treningsholdninger
  • Elevene må møte i god fysisk form og like å trene mye
Har du ambisjoner om å utvikle deg som fotballspiller, så kan et opphold hos oss være midt i blinken. Her får du kvalitet, opplevelser og muligheter. Har man høye ambisjoner som spiller, ønsker store fotballopplevelser i Spania og er opptatt av menneskelig utvikling, da er Mallorca Toppfotball det rette.
 
Vi er opptatt av at du ønsker å bli best mulig og er motivert for å utvikle deg som både fotballspiller og som menneske. Liker du å trene masse, setter pris på sol og varmegrader, og ønsker en stor opplevelse i Spania, så bør du søke om skoleplass på Mallorca Toppfotball.

 

Erik Alexandersson

«Mallorca Toppfotball visade mig vad som kravs for att bli en professionell fotbollspelare. Jag hade privilegiet att få trana sida vid sida med spelare av høgste kaliber som alle hade en sak gemensamt, fotbollen. Jag var omringad av professionella tranare som pressade mig til fysiska, men fremfor allt psykiske nivåer som jag inte trodde jag kunde nå. Min tid på Mallorca gjorde det møjligt for mig att ta neste steg i min fotballkarrier, och jag ar forevigt tacksam for lardommarna jag mottog, och realtionerna jag byggde under denna tid.»

– Tidligere Mallorca Toppfotball, Torslanda i Sverige, Drexel Dragons i USA og Suburbs FC i New Zealand

Søk her


- Søknaden er uforpliktet
Copyright © Mallorca Toppfotball