Team 2018/19

Fra venstre: Alfonso Garcia Garcia, Andreas Kristoffer Berge, Marìa Serra Martìnez, Leif Tsolis, Joana Cifre Roig. Ikke tilstede: Renate Husum, Cesar Parra Sanhez og Ørjan Sandal.

Mallorca Toppfotball har erfaring med å jobbe med aldersbestemte landslagsspillere og toppspillere i trening, kamp, skole og samlinger. For å utvikle toppspillere må man ha innsikt og kunnskap om krav og kjennetegn for å bli toppspiller. Vi har erfaring med daglig oppfølging og ansvar for landslagsspillere og toppspillere, og har opparbeidet oss kompetanse til å utvikle spillere på nasjonalt og internasjonalt nivå.

Vi har referanser på hva som kreves av spillere på toppnivå i Spania og Norge, og hva som kreves av hver enkelt i trening og kamp. Det handler om å vite hva som kreves av trenere og spillere i hverdagen.

Våre trenere kommer fra Norge og Spania, og har trenerutdannelse via det spanske og norske fotballforbundet. Felles for alle trenere og ledere ved Mallorca Toppfotball er at vi har et brennende engasjement og stor lidenskap for å hjelpe fremadstormende spillere mot en fremtidig fotballkarriere`. 

Leif Tsolis - Sportssjef og Hovedtrener/Toppspillerutvikler

Tsolis har bakgrunn som hovedtrener for Vålerenga Damer i Toppserien, samt vært assistenttrener og toppspillerutvikler for A-laget til Mjøndalen i 1.divisjon (Obos-ligaen). Han har vært toppspillerutvikler på toppnivå og for aldersbestemte landslagsspillere. Han har 6 år bak seg som trener i utviklingsavdelingen til Vålerenga, vært hovedtrener for junior elite i Sandnes Ulf, arbeidet på Wang Toppidrett Stavanger og vært hovedtrener  for Valdres FK i 2. divisjon for menn. I tillegg har han 18 års erfaring som trener/toppspillerutvikler på Mallorca. Han har også vært trener i Buskerud Topptrenernettverk, kontaktperson inn mot Norsk Toppfotballsenter og representant inn mot nasjonale og internasjonale talentsamlinger. Videre har han erfaring som sportssjef, utviklingsansvarlig, daglig leder, styreleder, administrativ leder, foretningsutvikler og trenerkoordinator. Han har vært heltidsansatt i flere klubber og bygget om en rekke spillerutviklingsmodeller. Tsolis har bygget opp Mallorca Toppfotball helt fra starten av, og er også eier av Mallorca Toppfotball. De siste tre sesongene har han vært sportssjef og hovedtrener/toppspillerutvikler for den spanske fotballklubben F.C. Mallorca Toppfotball Femenina, som rykket opp til Segunda Divisiòn i 2018. Leif Tsolis har hele åtte opprykk som hovedtrener i løpet av sin trenerkarrière, og har forøvrig heller aldri rykket ned med noen lag.

Andreas Kristoffer Berge - Administrativ leder og Mediesjef

Berge har 5 års erfaring som ansvarlig redaktør og eier av Kvinneidrett.no, samt at han er utdannet sportsjournalist fra Solent University i Southampton, et av de mest anerkjente journalist-universitene i England, og et av få universiteter hvor man får BBC- og Sky Sports sertifikat. Få kjenner kvinnefotballens verden bedre enn Berge gjennom hans siste seks-syv år med dekning av norsk og utenlandsk kvinnefotball. Han har dekket flere internasjonale mesterskap som EM 2013, VM i ishockey 2013 og landslagssamlinger i Tyskland, Norge, Sverige og Spania. I tillegg har han dekket flere aldersbestemte turneringer, både på klubb- og landslagsnivå. Gjennom sommeren 2018 har han dekket Kretslagfinalene i Spania, åpent nordisk J16, J19-EM i Sveits, U20-VM i håndball i Ungarn, samt ikke minst Norway Cup (for sjette året på rad). Sommeren 2017 jobbet han i tillegg sammen med UEFA og WePlayStrong for å sette fokuset på EM i Nederland gjennom sosiale medier. Andreas Kristoffer Berge har vært Mediesjef og Administrativ leder på Mallorca Toppfotball siden februar 2016, og er inne i sitt tredje skoleår på Mallorca Toppfotball. De siste to sesongene har han også vært mediesjef og delegat/utstyrskoordinator i den spanske fotballklubben F.C. Mallorca Toppfotball Femenina.

Ørjan Sandal - Trener/Spillerutvikler

Sandal har 20 års erfaring med trener og spillerutvikling på Mallorca, Spania. Han har også 5 års høyskole- og universitetsutdannelse innen ernæring og kosthold. I tillegg har han vært hovedtrener for A-laget til Lysekloster IL i 2. divisjon herrer, der han tok laget fra 7. divisjon og opp til norsk toppfotball. Sandal har også skrevet boken "Veien til suksess - den lange ferden". Ved siden av arbeidet med Mallorca Toppfotball, driver han for tiden fotballskolen Camp Mallorca for spillere i alderen 13-15 år, og arbeider med spillerutvikling i Os Fotball og Nore Neset. Ørjan Sandal har blant annet hatt roller som toppspillerutvikler og Sportssjef i Mallorca Toppfotball og er bosatt i Norge, men gjester fotballskolen med jevne mellomrom. Ørjan sandal har vært en kontinuitetsbærer og en avgjørende skikkelse for Mallorca Toppfotball siden oppstart i 2005. Han kjenner Mallorca Toppfotball godt og er en lagbygger, som vet hva som skal til for at vi sammen skal lykkes og oppnå suksess.
Ørjan har utmerkede lederegenskaper og er faglig dyktig i arbeidet, og er særs dyktig på helthetlig oppfølging og utvikling av enkeltspillere. Hans motiverende lederstil og lange trenererfaring gjør Ørjan til en perfekt trener/spillerutvikler i Mallorca Toppfotball.
Ørjan kan vise til svært gode resultater for både lag og enkeltspillere opp gjennom årene. I 2018 tok han forøvrig sølv som hovedtrener i Norway Cup med J15-laget i Nore Neset/Os.
 

Renate Husum - Trener/Spillerutvikler

Renate Husum har spillerfaring fra Toppserien og 1. divisjon i Norge, og har de siste to sesongene vært kaptein på A-laget i den spanske klubben F.C. Mallorca Toppfotball Femenina på Mallorca. Hun har vært elev på Mallorca Toppfotball Akademiet siden 2016, og går inn i sitt tredje skoleår fra og med 2018/2019-sesongen. Nå går hun inn i trenerteamet ved Mallorca Toppfotball, og skal kombinere det med å være kaptein på A-laget til F.C. Mallorca Toppfotball Femenina. Renate Husum blir dermed en egenrekruttert trener fra Mallorca Toppfotball-systemet, noe som skaper kontiunuitet og effektivitet i hverdagen vår, fordi hun kjenner til måten vi driver på. Renate har referanser på hva som kreves for å spille i Toppserien i Norge, og erfaring som leder og kaptein i spansk fotball. Denne kompetansen skal hun overføre videre til våre fremtidige elever. Hennes lojalitet, profesjonalitet og forståelse for helheten i Mallorca Toppfotball, samt sitt brennende engasjement og eierskap til akademiet, er en av hennes styrker. Renate evner å se at man må lykkes på mange områder i akademiet og i klubb, for at vi skal lykkes utpå banen. Renate har allerede praktisert som trener og leder via kapteins-rollen i Mallorca Toppfotball, og hatt ansvarsoppgaver i forbindelse med treninger og kamper. Vi ser på Renate Husum som en spennende og ung trener både for nåtiden og i framtiden, fordi hun allerede har en meget god taktisk forståelse innenfor fotball og trener-lederrollen.

Joana Cifre Roig - Koordinator og Sekretær

Joana Cifre Roig har vært med siden oppstarten av Mallorca Toppfotball, og vært med å bygge opp den spanske fotballklubben F.C. Mallorca Toppfotball Femenina. Hun er den viktigste enkeltpersonen i oppbyggingen av F.C. Mallorca Toppfotball. Hun har vært med på alt fra å stifte klubben til å være en avgjørende person i suksessen bak opprykket til Segunda Divisiòn. Hun har hatt det administrative og praktiske ansvaret i F.C. Mallorca Toppfotball. I snart 4 år har hun hatt kontakt med fotballforbundet og motstanderlag, alle reiser til bortekamper, overganger, kamptider og annet viktig papirarbeid. Joana Cifre Roig jobber forøvrig som lærer på en barneskole i Alcùdia. Siden oppstart i 2015 har hun vært en viktig rådgiver, samtalepartner og konsulent inn i arbeidet med nye spillere, foreldresamtaler og kontakt inn mot kommunen i Alcudia. Joana Cifre Roig er initiativtaker og hovedansvarlig for den nylige oppbyggingen av F.C.Mallorca Toppfotball B, og vært informasjon-og kommunikasjonsansvarlig i det arbeidet. Alle lokale fotballjenter i Alcùdia kan takke Joana for at de har fått et fotballtilbud i sin egen landsby. 

Alfonso Garcia Garcia - Delegat og Sekretær

Garcia er delegat i F.C. Mallorca Toppfotball. Arbeidet består i hovedsak å ha all kontakt med dommere og motstandere før, underveis og etter kampene i spansk liga. Alfonso har vært med siden oppstart i spansk liga og vært en avgjørende person i F.C. Mallorca Toppfotball på mange måter. Med sin kompetanse innenfor fotballhverdagen i Spania har han lært oss den spanske fotballkulturen, og lagt ned masse tid og arbeid inn mot spillere og trenere. Fra 2016 har han i to sesonger vært med oss på alle kamper, og går nå inn i sin tredje sesong i F.C. Mallorca Toppfotball. I 2018 har han vært en viktig rådgiver, samtalepartner og konsulent inn i arbeidet med nye spillere, foreldresamtaler og kontakt inn mot kommunen i Alcudia. Dette arbeidet skal fortsette i 2018 og Alfonso vil bidra veldig mye i 2018/2019-sesongen.

Cesar Parra Sanchez - Spillerutvikler og Trener

Sanchez har god trenererfaring etter flere år som trener i U:E Alcudia, som er den lokale klubben i Alcudia. Han har vært spiller på herrelaget til F.C. Mallorca Toppfotball siden 2016 og går inn i sin tredje sesong i klubben. Cecar er en lojal og viktig del av F.C. Mallorca Toppfotball, og har trenerasvaret for de spanske spillerne hver sommer. I juni, juli og august hvert år, sørger han for at de spanske jentene har formen inn til de norske jentene kommer i september. Cesar har også treninger noen ganger i uken gjennom hele året, og vil i 2018/2019-sesongen bidra ekstra mye inn i F.C. Mallorca Toppfotball B, for å utvikle spanske jenter mellom 13 og 16 år. Cesar har blitt veldig glad i prosjektet til Mallorca Toppfotball og yter alltid til det beste for klubben. Kompetansen inn mot spanske spillere, organsiering og bidraget som trener, gjør han til en viktig mann for oss. 

Maria Serra Martinez - Fysioterapaut

Martinez er en spansk fysioterapaut, som samtidig har spilt i F.C. Mallorca Toppfotball Femenina. Hun har vært i Mallorca Toppfotball siden sommeren 2017 og elevene på Mallorca Toppfotball er svært godt fornøyde med Marìa. Hun er blant annet fysioterapeut for et Pimera Divisiòn- lag i futsal (Palma), og er meget dyktig i arbeidet sitt. Marìa Serra Martinez blir med oss videre i 2018/2019-sesongen, og blir dermed vår fysioterapeut også i årene fremover. Marìa har en veldig flott personlighet og passer godt inn i profilen til F.C. Mallorca Toppfotball. 

Send oss en henvendelse

Copyright © Mallorca Toppfotball