Team

Vårt team har vært trenere og ledere under fotballskoler på Mallorca siden 1999. Trenerne har fått frem spillere til Eliteserien, Toppserien, 1. divisjon, 2. divisjon og utlandet. Med vårt store nettverk, så har vi ordnet prøvespill for en rekke av våre tidligere elever inn mot toppklubber i både inn- og utland.

Våre trenere og ledere har erfaring med daglig oppfølging og ansvar for landslagsspillere og toppspillere, og har opparbeidet seg kompetanse på hva som kreves for å utvikle spillere til nasjonalt og internasjonalt nivå. Vi har referanser på hva som skal til for å bli toppspiller, og hva som kreves av hver enkelt i trening og kamp.

Felles for alle trenere og ledere ved Mallorca Toppfotball er at vi har et sterkt engasjement og stor lidenskap for å hjelpe fremadstormende spillere mot en fremtidig fotballkarriere`. Skolen har alltid vært tuftet på lidenskap og et brennende ønske om å utvikle unge fotballspillere, både som utøvere og mennesker.

Vår store lidenskap er å utvikle unge fotballspillere, jobbe med de i hverdagen og hjelpe de med å oppfylle sine drømmer. La de få oppleve det vi selv har opplevd med fotballskoler på Mallorca helt siden 1999, slik at de kan få oppleve framgang, utvikling og resultater både på det sportslige og menneskelig plan.

 

Send oss en henvendelse

Copyright © Mallorca Toppfotball