Fotballstipend

Ved å delta på Mallorca Toppfotball er man samtidig med på å konkurrere om fremtidige fotballstipender. Alle elever som fullfører skoleoppholdet konkurrerer om fremtidige fotballstipender ved Mallorca Toppfotball. 

De seneste årene har Mallorca Toppfotball gitt ut stipender til utvalgte elever, som dermed har fått muligheten til å satse videre på fotball i Spania. Det finnes mange eksempler på spillere som har bygget karriere i Spania via Mallorca Toppfotball. Fotballstipend hos oss forutsetter at man har vært elev på Mallorca Toppfotball året før.

Eleven må utmerke seg gjennom meget gode prestasjoner på trening og kamp over tid, vise utmerkede treningsholdninger og fremstå med flotte personlige egenskaper. Det er Mallorca Toppfotball som vurderer hvem som skal tilbys stipend, og størrelsen på stipendet.

I så måte kan man få muligheten til å satse videre på Mallorca Toppfotball. Vi ønsker å se på muligheten for å belønne enkelte ambisiøse spillere, og gi de en unik sjanse til ytterlige satsing. 

Andreas Løvland

«To fantastiske måneder i Spania. Du kan nesten si at det er en guttedrøm som går i oppfyllelse når man kan dra til Spania for å leve som en fotballproff. Tre økter om dagen var helt fantastisk. Vi hadde morgenøkter hvor vi terpet på basisferdighetene, ettermiddagen besto av en bra fotballøkt, før vi avsluttet med styrke på kvelden. Vi spilte kamper mot spansk motstand og det var veldig lærerikt å se hvordan spanske lag spiller.

Meget flinke trenere som trente oss hver dag og jeg angrer ikke et sekund på at jeg dro ned når jeg fikk sjansen. Jeg anbefaler alle som har lyst til å bli en bedre fotballspiller, om å ta turen til Spania. Det er måneder man aldri glemmer.»

– Tidligere Mallorca Toppfotball og A-lag i Tromsdalen.

 

 

Send oss en henvendelse

Copyright © Mallorca Toppfotball