Referanser menn

Mallorca Toppfotball har vært med på å utvikle mange toppspillere opp gjennom årene, og vi har hatt gleden av å jobbe med både toppspillere og aldersbestemte landslagsspillere.

Les hva noen av de tidligere elevene sier om Mallorca Toppfotball:

 

Christopher Lindquist

«For meg var oppholdet på Mallorca avgjørende for min utvikling, og når jeg kom tilbake var jeg i mye bedre form enn alle andre. Hvis jeg ikke hadde dratt til Mallorca tror jeg ikke jeg hadde vært der jeg er i dag. Miljøet og treningshverdagen der nede var kjempebra og jeg stortrivdes.»

– Tidligere Mallorca Toppfotball og A-lag i Strømsgodset

 

 

 

 

 

 

 

Vegard Leikvoll Moberg

«Fotballskolen på Mallorca ga meg et fint bilde på hva som skal til for å bli en god fotballspiller. Trening, kosthold, restitusjon osv... Gode trenere og gode medspillere ga en optimal treningshverdag. Mallorca-oppholdet har gitt gode minner både på- og utenfor banen. Det kan anbefales.»

– A-lag i Bodø/Glimt og Eliteserien

 

 

 

 

Andreas Løvland

«Helt fantastiske måneder i Spania. Du kan nesten si at det er en guttedrøm som går i oppfyllelse når man kan dra til Spania for å leve som en fotballproff. Tre økter om dagen var helt fantastisk. Vi hadde morgenøkter hvor vi terpet på basisferdighetene, ettermiddagen besto av en bra fotballøkt, før vi avsluttet med styrke på kvelden. Vi spilte kamper mot spansk motstand og det var veldig lærerikt å se hvordan spanske lag spiller.

Meget flinke trenere som trente oss hver dag og jeg angrer ikke et sekund på at jeg dro ned når jeg fikk sjansen. Jeg anbefaler alle som har lyst til å bli en bedre fotballspiller, om å ta turen til Spania. Det er måneder man aldri glemmer.»

– A-lag i Tromsdalen og Obosligaen

 

 

 

 

Robin Daly

«På akademiet i Spania innarbeidet jeg viktige søvn-, kostholds- og treningsrutiner. Mest utvikling fikk jeg på mottak og pasninger som også er det A-laget i Strømmen fokuserer aller mest på.»

– A-lag i Strømmen og Obosligaen

 

 

 

 

 

 

Nentor Dujaka

«Seks fantastiske måneder som absolutt er verdt pengene og tiden. Det er veldig bra treninger og et veldig godt miljø ved fotballskolen på Mallorca. Alt lå til rette for at jeg skulle utvikle meg som fotballspiller og menneske. Et stort pluss er også at vi ble matchet mot spanske fotballag. Å bytte ut den kalde vinteren i Norge med varme, sol, bra treningsforhold og en fantastisk opplevelse, er noe som andre fotballspillere bare drømmer om.»

– U21-landslagsspiller for Albania

 

 

 

 

Alexander Themte

«På Mallorca hadde jeg en ekstrem utvikling som fotballspiller, og det var gøy å få spille så mange kamper mot spanske lag. Fotballskolen har dyktige trenere og et profesjonelt opplegg. Oppholdet har gitt meg venner og minner for livet.»

– U-landslagsspiller for Norge, samt Strømsgodset, Stabæk og Mjøndalen

 

 

 

 

Erik Alexandersson

«Mallorca Toppfotball visade mig vad som kravs for att bli en professionell fotbollspelare. Jag hade privilegiet att få trana sida vid sida med spelare av høgste kaliber som alle hade en sak gemensamt, fotbollen. Jag var omringad av professionella tranare som pressade mig til fysiska, men fremfor allt psykiske nivåer som jag inte trodde jag kunde nå. Min tid på Mallorca gjorde det møjligt for mig att ta neste steg i min fotballkarrier, och jag ar forevigt tacksam for lardommarna jag mottog, och realtionerna jag byggde under denna tid.»

– Torslanda i Divisjon 1 i Sverige og Drexel Dragons i USA

 

 

 

Joakim Einebakken Nilsen

«For det første må jeg si at det var et utrolig bra opplegg. Det var en rød tråd i alt vi gjorde fra den første dagen til den siste dagen. Det var steinhardt arbeid hvor man virkelig fikk kjenne på det å ikke være i komfortsonen. I grunn så var det jævlig deilig.

«Det artigste der må ha vært romkampene når vi spilte de én gang per uke. Det var så mye prestisje. Det anbefales å reise nedover bare for å få være med på det. Ingen likte å tape, og det laget som vant var verdens dårligste vinnere.

«For det andre, får man venner for livet der nede. Når man bor på hverandre i to måneder, blir man så godt kjent, både psykisk og fysisk, så jeg setter utrolig stor pris på å ha fått lov å møte noen herlige mennesker.

«For det tredje, hadde jeg sikkert mest hjemlengsel der nede. Ikke på grunn av at jeg mistrivdes, men fordi jeg er en familiemann. Når vi var kom hjem og jeg hadde fått stått opp i min egen seng, tenkte jeg at disse to månedene har vært mine to beste måneder. Det var to måneder uten noen tenking på hva det skal være til middag, hva man skal gjøre i dag. Det var helt herlig å få være borte å leve som en profesjonell fotballspiller.

«Til slutt vil jeg bare si at oppholdet mitt har gitt meg et nytt syn på det å ha det vondt, det å trene og hvor mye jeg skal trene. Jeg er utrolig takknemlig ovenfor Mallorca Toppfotball at jeg er der jeg er i dag. Jeg ville gjerne ha vært med flere år, men det er vanskelig nå siden man er ‘profesjonell’ fotballspiller for Finnsnes.

«Til alle de som har mulighet til å reise dit ned, så anbefaler jeg det av hele mitt hjerte. Dere kommer ikke å angre ett sekund. Takk for meg.»

– Finnsnes IL, 2. divisjon

 

Jonas Johansen

«Oppholdet på Mallorca ga en utrolig bra innflytelse på meg. Jeg fikk sjansen til å bo og leve livet alene, og jeg måtte ta vare på meg selv i flere perfekte måneder. I tillegg til det, så møtte jeg mange fine, nye og gode mennesker som jeg fortsatt har kontakt med. Man reiser ikke bare til Mallorca for å trene og leve som de profesjonelle, men man knytter bånd til de man er rundt 24/7 og man må leve med dem, akkurat som de profesjonelle gjør.

«På Mallorca har man helt topp fasiliteter, med to baner, treningsstudio, fjell til å løpe i, lange trapper og en utrolig fin strand. Det å våkne til å spille fotball må jo være drømmen for en hver fotballspiller, og det får man gjøre på Mallorca Toppfotball.

«Trenerne er helt utrolige. De stiller opp og er der hvis man trenger dem på alle mulige måter, og opplegget de har er helt perfekt. Hver eneste trening er spesiell. De legger opp treningene slik en proff spiller ville hatt det, og man slipper ikke unna treningene selv om det er hardt.

«Slagord: ‘Jobben må gjøres.’

«Mallorca Toppfotball forandret livet mitt på bare noen få måneder, og jeg angrer ikke på at jeg dro nedover til varmere strøk.»

– A-lag i Strømsgodset og Eliteserien

 

Svein Terje Sinland

«Vi fikk raskt et innblikk i hvordan det var å leve som fotballproff og hvilke krav som stilles i trening og kamp. Og ikke minst det mentale fokuset og det å yte maksimalt hver eneste dag. Jeg forstod raskt hvor viktig kosthold, hvile og søvn var for å prestere godt. Så fort man slurvet på de områdene, merket man det allerede på neste trening. Selve opplegget er skreddersydd for de som ønsker å utvikle seg som fotballspillere. Vi fikk topp oppfølging, ypperlige treningsforhold og dyktige trenere som ønsket å utvikle oss som fotballspillere og som mennesker. Oppholdet på Mallorca ga meg venner, opplevelser og minner for livet. Vi ønsket alle det samme, nemlig å bli bedre fotballspillere og yte maks på hver eneste trening. Jeg er utrolig glad for at jeg reiste til Mallorca, og kunne veldig gjerne tenkt meg et nytt opphold ved Mallorca Toppfotball. Det var også inngangen til prøvespill for min del.»

– A-lag i Flekkefjord og 3.divisjon

Send oss en henvendelse

Copyright © Mallorca Toppfotball