Fotballkarrière

En fotballkarriere på toppnivå er som regel over et sted mellom 33 og 36 år. Fotball livet er kort og hvis man ønsker å bli profesjonell fotballspiller, må man gripe muligheten før det er for sent. Fotball dreier seg om en begrenset del av ditt liv, mens utdanning og jobb kan man drive med resten av sitt liv.

Ved å delta på Mallorca Toppfotball velger man på ingen måte vekk annen jobb eller fremtidig utdanning, men setter dette på vent i ett år. Det vil si for eksempel å ta videregående skole eller høyere utdanning over 4 år istedenfor 3 år, slik som en del toppidrettsutøvere gjør.

Flere velger å ta et friår underveis eller etter videregående skole. Velger man å jobbe deler av året, så vil man lettere kunne finansiere oppholdet på Mallorca Toppfotball. Avtale med skolen hjemme om nettbasert undervisning kan også være et alternativ. Andre velger å kombinere Mallorca Toppfotball med å ta opp fag som privatist, eller ser muligheten til å kombinere deltakelse i forkant eller i etterkant av førstegangstjenesten.

Mallorca Toppfotball kan være et springbrett for prøvespilling, fotballstipender og profesjonelle kontrakter, og vi har som målsetting å hjelpe deg på denne ferden. 

 

Send oss en henvendelse

Copyright © Mallorca Toppfotball