Opptakskrav

Bildet: Tidligere Amazon/Grimstad, Vålerenga, Mallorca Toppfotball og Røa, Kamilla Aabel. 

Vår fotballskole er for både gutter og jenter, og er for de som har ambisjoner om å bli toppspillere. De utvalgte elevene får en fantastisk mulighet til å satse fotball på heltid i utlandet, og til å utvikle seg i et profesjonelt trenings- og utviklingsmiljø, som består av trenere og spillere på heltid. 

Inntaksregler:

  • Jenter og gutter mellom 16 og 21 år
  • Spillere fra Norge, Sverige og Danmark
  • Ambisjoner om å bli toppspiller
  • Alkohol og tobakk er strengt forbudt
  • Intervjuer
  • Det vil inngås en skriftelig avtale for oppholdet på fotballskolen med hver enkelt elev

Det forventes at eleven er villig til å satse for fullt på fotball, og har motivasjon til å satse fotball i utlandet. Det forventes at eleven liker å trene mye, møter i meget god fysisk form, og er innstilt på å gjøre alt det som kreves for å bli toppspiller.

 

Joakim Einebakken Nilsen

«For det første må jeg si at det var et utrolig bra opplegg i to måneder. Det var en rød tråd i alt vi gjorde fra den første dagen til den siste dagen. Det var steinhardt arbeid hvor man virkelig fikk kjenne på det å ikke være i komfortsonen. I grunn så var det jævlig deilig.

«Det artigste der må ha vært romkampene når vi spilte de én gang per uke. Det var så mye prestisje. Det anbefales å reise nedover bare for å få være med på det. Ingen likte å tape, og det laget som vant var verdens dårligste vinnere.

«For det andre, får man venner for livet der nede. Når man bor på hverandre i to måneder, blir man så godt kjent, både psykisk og fysisk, så jeg setter utrolig stor pris på å ha fått lov å møte noen herlige mennesker.

«For det tredje, hadde jeg sikkert mest hjemlengsel der nede. Ikke på grunn av at jeg mistrivdes, men fordi jeg er en familiemann. Når vi var kom hjem og jeg hadde fått stått opp i min egen seng, tenkte jeg at disse to månedene har vært mine to beste måneder. Det var to måneder uten noen tenking på hva det skal være til middag, hva man skal gjøre i dag. Det var helt herlig å få være borte å leve som en profesjonell fotballspiller.

«Til slutt vil jeg bare si at oppholdet mitt har gitt meg et nytt syn på det å ha det vondt, det å trene og hvor mye jeg skal trene. Jeg er utrolig takknemlig ovenfor Mallorca Toppfotball at jeg er der jeg er i dag. Jeg ville gjerne ha vært med flere år, men det er vanskelig nå siden man er ‘profesjonell’ fotballspiller for Finnsnes.

«Til alle de som har mulighet til å reise dit ned, så anbefaler jeg det av hele mitt hjerte. Dere kommer ikke å angre ett sekund. Takk for meg.»

– Finnsnes IL og 2. divisjon

Søk her


- Søknaden er uforpliktet
Copyright © Mallorca Toppfotball