U14 Akademi gutter

U14 Akademi Gutter i Mallorca Toppfotball kan tilby følgende pakke:

 • 7 kvalitetsøkter + 1 kamp fordelt på to Proffcamper
 • Proffcamp 1: Lørdag 25. mars og søndag 26. mars 2023 (Se info om Proffcamp 1 i høyremenyen)
 • Proffcamp 2: Lørdag 1.april og søndag 2. april 2023 (Se info om Proffcamp 2 i høyremenyen)
 • 2 økter + foredrag/spillermøte per dag
 • Opplegg 09:00 - 16:30 per dag
 • Trenere og ledere fra Mallorca Toppfotball
 • Mallorca Toppfotball utstyrspakke (strømper, shorts, t-skjorte, genser, bukse og vindjakke)
 • Mallorca Toppfotball TV med nyheter, bilder, intervjuer og reportasjer fra treninger, spillermøter og kamper
 • Lunsj mellom øktene, drikke under trening og frukt etter trening
 • Personlig oppfølging i forhold til hvordan få mest mulig utvikling under akademiet, og hvordan dra nytte av dette i forhold til den videre treningen hjemme
 • Inkludert er også kostnader i forbindelse med trenere, baneleie, garderober, møterom, medisinsk utstyr og alt tilgjengelig fellesutstyr fra Mallorca Toppfotball

Pris: 8750-,

Ps! Deltakere på U14 Akademiet kan få muligheten til å spille Dana Cup for Mallorca Toppfotball. Mer informasjon om priser og opplegg for denne turen finner du i høyremenyen under Dana Cup.

Om oss

Mallorca Toppfotball er en profesjonell fotballskole (norsk) i Spania, som har sin egen spanske fotballklubb. Vi driver profesjonell satsing på fotball, og har erfaring med daglig oppfølging av toppspillere og landslagsspillere.

Vi har opparbeidet oss kompetanse til å utvikle spillere på nasjonalt og internasjonalt nivå, og har derfor referanser på hva som kreves av spillere som ønsker å nå toppen. Tidligere elever på guttesiden ved vår fotballskole i Spania har opp gjennom årene prøvespilt i England, Tyskland, Nederland, Østerrike, Spania, Danmark, Finland, Albania, Serbia, Norge, Sverige, Australia, New Zealand og USA.

Elevene har i ettertid kommet inn på A-lagsnivå til Bodø/Glimt, Rosenborg, Molde, Brann, Sogndal, Sandefjord, Bryne, Sandnes Ulf, Lørenskog, Raufoss, Åsane, Strømmen, Xilvar (Spania), Torslanda (Sverige), Drexel Dragons (USA),Tromsdalen, Skeid, Hønefoss, Florø, Port Pollensa (Spania), Western Suburbs (New Zealand), Strømsgodset, FK Haugesund og Silkeborg IF (Danmark).

Mål

Målet er å gi unge, norske fotballgutter kvalitet, opplevelser og muligheter sammen med oss i Mallorca Toppfotball. Vi ønsker å gi våre gutter impulser fra utlandet, gode læringsprosesser og øving på det å være en profesjonell fotballspiller. Det blir fokus på god kvalitet og faglig innhold, som kan være med på å utvikle og motivere de guttespillerne som vil satse fotball.

Sportslige fokusområder:

Deltakerne vil få kvalitetstreninger og undervisning i fotballrelaterte temaer. All undervisning vil foregå på norsk. Spillerne vil få et innblikk i profflivet ved Mallorca Toppfotball, så alt ligger tilrette for en topp opplevelse. Proffdagene med Mallorca Toppfotball holdes i hovedsak på dagtid mellom 09:00 og 17:00, og vil bestå av to treningsøkter og foredrag. Deltakerne vil få mat og drikke (lunsj hver dag).

Det er for øvrig lagt opp til mye utviklende trening med vekt på en kombinasjon mellom spanske og norske treningsmetoder. Det blir mye utviklende trening, via spill og individuell ferdighetsutvikling. Vi kombinerer et profesjonelt fotballopplegg med mange gøyale ting, godt humør og et trygt sosialt miljø. Det er lagt opp til kamp siste dagen, der deltakerne får låne de kule Mallorca Toppfotball - draktene, som har vært brukt i seriekamper mot F.C. Barcelona!

Kampen og treninger vil bli ledet av spillere og trenere fra Mallorca Toppfotball.

Mallorca Toppfotball TV

Mallorca Toppfotball TV er tilstede under hele oppholdet, og det vil bli produsert daglige nyheter, reportasjer, intervjuer og bildegallerier. Media er en viktig del av det å være en profesjonell fotballspiller, og vi ønsker å gi våre deltakere denne eksklusive muligheten for personlig utvikling. Samtidig er det viktig for Mallorca Toppfotball å gi unge spillere den oppmerksomheten og profileringen de fortjener.

Profesjonell utstyrspakke

Deltakerne får en profesjonell utstyrspakke fra Mallorca Toppfotball. Pakken består av shorts, t-skjorte, strømper, treningsbukse og treningsjakke. Vi er opptatt av å se profesjonelle ut i alle sammenhenger, så i forbindelse med kamper og treninger er alle kledd i likt antrekk. Vi spiller kamp i de kule Mallorca Toppfotball-draktene, der vi har helhvite hjemmedrakter og helsorte bortedrakter.

Trygghet og vennskap

Som deltaker på Mallorca Toppfotball skal du føle trygghet og glede. Norske trenere og ledere er tilstede for spillerne hele tiden. Utvikling, bevisstgjøring, fellesskap, oppfølging og tilgjengelighet er sentrale faktorer i vårt arbeid, og målet vårt er å skape en god opplevelse for våre spillere.

Praktisk info:

Betalingsfristen er 1. februar 2023. Innbetalingen vil sikre deg plassen, og vil bli 100 % refundert ved avlysning. Plassen regnes ikke som bekreftet før deltakeravgiften på 8 750,- er innbetalt til Mallorca Toppfotball. Kontonummer: 9015.16.86752

Mallorca Toppfotball forbeholder seg retten til å avlyse Akademiet innen 1. mars 2023, dersom det ikke er et tilstrekkelig antall deltakere. I så tilfelle refunderes naturligvis deltakeravgiften i sin helhet.

Du kan registrere deg via vårt søknadsskjema til høyre på denne siden (Velg U14 Akademi). I menyen til høyre på denne siden finner du også inntaksregler, søknadsfrist og søknadsskjema. 

Mallorca Toppfotball kontakter deg når søknaden er mottatt.

Søk her


- Søknaden er uforpliktet
Copyright © Mallorca Toppfotball