2 måneders toppfotballskole

Drømmer du om å satse profesjonelt på fotball i utlandet?

Mallorca Toppfotball er en toppfotballskole i Alcudia, Mallorca (Spania). Skolen er for menn og kvinner mellom 17 og 23 år, og vil bestå av maksimum 28 elever. Tilbudet er skreddersydd for ambisiøse fotballspillere som ønsker 2 måneders fotballsatsing i utlandet.

Skole: Norsk (Skandinavisk)
Konsept: 2 måneders toppfotballskole på Mallorca
Avreise: 29. oktober 2024
Hjemreise: 17. desember 2024
Alder: 17-23 år
Skoleplasser: Maksimum 28 plasser

SØK på Mallorca Toppfotball 2024!

Hovedfokuset vårt er kvalitetstrening og personlig oppfølging, samt internasjonal matching mot utvalgte spanske fotballag. Det tilbys en helprofesjonell treningshverdag, der elever og trenere har tilgang til hverandre 24/7, og der alt ligger til rette for sportslig og menneskelig utvikling. 

Målet for skolen er å utvikle unge, lovende fotballspillere og bevisstgjøre de på hva som kreves for å bli toppspillere. Det legges vekt på individuell ferdighetsutvikling og oppbygging av fysisk kapasitet, der oppfølging av den enkelte spiller står sentralt. Vår fotballutdanning består av teori og praksis, der vi samlet sett tilbyr en yrkesrettet praksis og fotballopplæring i det å være toppspiller i utlandet.

Alle kamper, treninger og undervisning vil foregå på norsk med unntak av eventuelle utenlandske gjestetrenere. Dette skiller Mallorca Toppfotball fra mange andre skoler og fotballtilbud i utlandet. Det gir en stor trygghet for elever og foreldre å vite at skolen vår er norsk.

I løpet av oppholdet kan du virkelig toppe formen, og opparbeide deg et stort forsprang på dine konkurrenter. Tilbudet er tilrettelagt for deg som ønsker et utviklingsopphold på Mallorca etter sesongslutt, for å videreutvikle deg som fotballspiller. Den perfekte oppladningen til en ny fotballsesong, oppstart i ny klubb eller prøvespill på nyåret!

Er du interessert? Ta kontakt med Mallorca Toppfotball.

 

Nentor Dujaka

«Seks fantastiske måneder som absolutt er verdt pengene og tiden. Det er veldig bra treninger og et veldig godt miljø ved fotballskolen på Mallorca. Alt lå til rette for at jeg skulle utvikle meg som fotballspiller og menneske. Et stort pluss er også at vi ble matchet mot spanske fotballag. Å bytte ut den kalde vinteren i Norge med varme, sol, bra treningsforhold og en fantastisk opplevelse, er noe som andre fotballspillere bare drømmer om.»

– Tidligere Mallorca Toppfotball og U21-landslagsspiller for Albania

Søk her


- Søknaden er uforpliktet
Copyright © Mallorca Toppfotball