Proffskolen 14-17 år

 

Mallorca Toppfotball tilbyr 7 dagers Proffskole på Mallorca for gutter og jenter mellom 14 og 17 år. Proffskolen holdes i uke 8 og uke 9 i vinterferien 2024.

Tur 1: Lørdag 17. februar - lørdag 24. februar 2024.

Tur 2: Lørdag 24. februar - lørdag 2. mars 2024.

Proffskolen

Dette er fotballskolen for unge spillere som vil litt ekstra. Her får man impulser og faglig innhold på hva som kreves for å kunne bli toppspiller. Det er lagt opp til mye utviklende trening med hovedfokus på hvordan unge spillere i Spania trener. Norske trenere vil gi deg en helprofesjonell treningshverdag, hvor også opplevelsene utenfor fotballbanen vil stå i fokus.

Det er også en ideell mulighet for å kombinere en familieferie og fotballskole, for de som ønsker å ha foreldre med seg. Foreldrene kan slappe godt av og nyte ferien, samtidig som elevene satser profesjonelt på fotball gjennom hele uken. Eleven gjøres bevisst på hva som kreves for å bli toppspiller, og får impulser til videre satsing mot en fremtidig fotballkarriere.

På Mallorca har vi topp treningsfasiliteter, klimaet er som skapt for trening og utvikling. Vi bor i Alcudia, som er et populært feriested for skandinaviske turister. I Alcùdia ligger den fantastiske 10 kilometer lange og kritthvite Alcùdiastranden.

Treningene

Du vil få tett personlig oppfølging hvor vi vektlegger individuell utvikling. Vårt hovedfokus er kvalitetstrening, der målet er å bidra til at hver enkelt spiller skal få et innblikk i hva som kreves for å få mest mulig utvikling.

Treningene foregår for det meste på fotballbanen, men vi ønsker også å bruke stranden i vårt treningsarbeid. Utenom treningene vil vi ha teori og foredrag hvor du får relevant informasjon om hva som kreves utenom treningsarbeidet for å nå lengst mulig. Vi har også spillerutviklingssamtaler med den enkelte. I tillegg blir det selvsagt tid til utflukter for å utforske Mallorca.

Det blir en kombinasjon mellom norske og spanske treningsmetoder.

Kamp

Mallorca Toppfotball har lang erfaring med spansk toppfotball for jenter, og har spilt mot storklubber som F.C Barcelona, Zaragoza og Espanyol. På guttesiden har vi erfaring fra spansk fotball på Regionalt nivå på Mallorca. I tillegg til at Mallorca Toppfotball har en profesjonell fotballskole i Spania, så driver skolen også sin egen spanske fotballklubb på Mallorca (F.C. Mallorca Toppfotball).

På Proffskolen spiller du kamp i Mallorca Toppfotball sine offisielle drakter. Våre helhvite hjemmedrakter, og våre helsorte bortedrakter tas i bruk. Det blir kamp mot et spansk lag under oppholdet , der deltakerne får låne de kule Mallorca Toppfotball - draktene, som har vært brukt i seriekamper mot F.C. Barcelona og andre storklubber. Mallorca Toppfotball ønsker å gi sine deltakere en god kampopplevelse.

Deltakeren vil få oppfølging på kampdagen, både på det individuelle plan, så vel som laget i sin helhet. I kamp analyserer vi hvor laget og hver enkelt spiller står per i dag, og hvor de kan være noen år frem i tid. Derfor kartlegger vi potensiale hos den enkelte spiller. Målet med kampen er å gi deltakerne referanser på hvordan de ligger an fysisk, teknisk, taktisk og psykologisk, spesielt med tanke på alderen. Deltakeren vil få veiledning, råd og tilbakemeldinger.

HELHET

Vi berører også andre viktige elementer som påvirker en spillers utvikling:

 • Egentrening

 • Kosthold

 • Hvile

 • Restitusjon

 • Tøying

 • Søvn

 • Skader

 • Sykdom

 • Mentaltrening

 • Struktur i hverdagen

 • Taktiske elementer

 • Tilstedeværelse i nuet for å oppnå kvalitetstrening

Det er viktig å ha kjennskap til disse faktorene for å nå lengst mulig som fotballspiller. Det er disse faktorene som skaper helheten. Derfor blir dette fokuset når vi har teori og foredrag.

Mallorca Toppfotball TV

Mallorca Toppfotball TV er tilstede under Proffskolen, og det vil bli nyheter, reportasjer, intervjuer, oppdateringer og bildegallerier fra alle treninger og på kampdagen. Media er en stor del av det å være en profesjonell fotballspiller, og vi ønsker å gi våre deltakere denne eksklusive muligheten for personlig utvikling. Samtidig er det viktig for Mallorca Toppfotball å gi fotballspillerne den oppmerksomheten og profileringen de fortjener. Familie og venner kan følge deltakerne fra via mallorcatoppfotball.no, våre sosiale medier og Mallorca Toppfotball TV.

Proff utstyrspakke

Vi skal se proffe ut i alle sammenhenger, og deltakerne trener i likt treningstøy fra Mallorca Toppfotball. Vi har selvfølgelig høykvalitets fotballer, kule draktsett til kamper og all nødvendig utstyr. Mallorca Toppfotball sin utstyrspakke inneholder strømper, shorts, t-skjorte, genser, bukse og vindjakke. Som en del av den profesjonelle rammen rundt treningene vil Mallorca Toppfotball servere drikke underveis i øktene og tilby frukt til deltakeren etter trening.

Prøvespill i Spania

Det vil være muligheter for den/de rette personene for prøvespill i spanske lag, og/eller besøke fotballskolen vår i Spania ved en senere anledning. Spilleren må utmerke seg gjennom meget gode prestasjoner på trening og kamp, vise utmerkede treningsholdninger og fremstå med flotte personlige egenskaper.

Mallorca Toppfotball kan vise til meget gode resultater i forhold til utvikling av enkeltindivider, og med tanke på suksessferden til vår spanske klubb F.C. Mallorca Toppfotball.

Våre tidligere elever på jentesiden spiller for tiden, eller har spilt i klubber som blant andre:

Vålerenga, Rosenborg, Avaldsnes, Arna/Bjørnar, Røa, Stabæk, Kolbotn, Sandviken, Tromsø, Urædd, Åsane, Grei Kvinner Elite, Hønefoss, Øvrevoll/Hosle, Fart, Kongsvinger, Amazon/Grimstad, Odds Ballklubb, Strømsgodset, Sarpsborg 08, Piteå IF DFF (Sverige), Sandviken IF (Sverige), Göteborgs DFF (Sverige), Bollstanäs SK (Sverige), Collerense (Spania), Atlètico Baleares (Spania), Son Sardina (Spania), Joventut Almassora (Spania), CD Parquesol Patatas Meléndez (Spania), F.C. Mallorca Toppfotball (Spania), F.C Famagusta (Kypros) og Fortuna Hjørring (Danmark), samt for aldersbestemte landslag.

Tidligere elever på guttesiden har opp gjennom årene prøvespilt i England, Tyskland, Nederland, Østerrike, Spania, Danmark, Finland, Albania, Serbia, Norge, Sverige, Australia, New Zealand og USA.

Elevene har i ettertid kommet inn på A-lagsnivå til Bodø/Glimt, Rosenborg, Molde, Brann, Sogndal, Sandefjord, Bryne, Sandnes Ulf, Lørenskog, Raufoss, Åsane, Strømmen, Xilvar (Spania), Torslanda (Sverige), Drexel Dragons (USA),Tromsdalen, Skeid, Hønefoss, Florø, Port Pollensa (Spania), Western Suburbs (New Zealand), Strømsgodset, FK Haugesund og Silkeborg IF (Danmark).

Vi har drevet profesjonelle fotballskoler på Mallorca i over 20 år, og har opparbeidet oss et stort kontakt i Spania, både lokalt på Mallorca og Barcelona-området, samt rundt om i Norge. 

Innblikk i profflivet

Ved å bli en del av Proffskolen til Mallorca Toppfotball vil spilleren få et innblikk i profflivet ved Mallorca Toppfotball i Spania. Vi har drevet med profesjonell satsing på fotball i Spania gjennom mange år, og tilbyr nå en rendyrket, skreddersydd og spesialisert proffskole for gutter og jenter mellom 14 og 17 år. Treninger, foredrag og kamp vil bli ledet av tidligere spillere i Spania, samt de erfarne og kompetente trenerne ved Mallorca Toppfotball.

Proffskolen er tilrettelagt for spillere fra hele Skandinavia, som ønsker å utvikle seg mest mulig. Skolen vil bestå av en profesjonell fotballopplæring, og passer for spillere som ønsker kvalitet, opplevelser og muligheter. Vi gir deg den ekstra oppmerksomheten du fortjener. Mallorca Toppfotball skal levere høy kvalitet og faglig innhold, som kan være med på å utvikle og motivere de spillerne som vil satse på fotball. 

TILSTEDEVÆRELSE

Som spiller på Mallorca Toppfotball skal du føle trygghet og glede. Norske trenere og ledere er tilstede for spillerne gjennom hele døgnet. Utvikling, bevisstgjøring, fellesskap, oppfølging og tilgjengelighet er sentrale faktorer i vårt arbeid, og målet vårt er å skape en opplevelse for livet for våre spillere.

Følgende er inkludert:

 • 7 dagers proffskole
 • 7 overnattinger på hotell
 • Fullpensjon (3 måltider per dag)
 • Trener- og lederteam fra Mallorca Toppfotball
 • Alt av treninger, teori, spillerutviklingssamtaler, foredrag og oppfølging hele døgnet
 • Transport til og fra treninger
 • Kamp
 • 2 utflukter
 • Mallorca Toppfotball TV
 • Profesjonell utstyrspakke (treningsjakke, treningsbukse, t-skjorte, shorts og strømper)
 • Medisinsk utstyr
 • Transport t/r Palma flyplass - hotell
 • Personlig oppfølging i forhold til hvordan få mest mulig utvikling under oppholdet, og hvordan dra nytte av dette oppholdet i forhold til den videre treningen hjemme

Følgende er ikke inkludert:

 • Flybilletter
 • Reise - og avbestillingsforsikring
 • Personlig forbruk

Pris: 16 750,-

Maks 24 spillere per tur.

Foreldrepris: Vi har egne spesialpriser til foreldre/foresatte/ledsagere som ønsker å være med på turen. Dette gjelder da egen leilighet uten mat, og inkludert transport t/r Palma flyplass - hotell.

TA KONTAKT NÅ
Mallorca Toppfotball
Mail: post@mallorcatoppfotball.no

Copyright © Mallorca Toppfotball