Om trenerteamet

Våre trenere og ledere har erfaring med daglig oppfølging og ansvar for landslagsspillere og toppspillere, og har opparbeidet seg kompetanse på hva som kreves for å utvikle spillere til nasjonalt og internasjonalt nivå. Trenerne har referanser på hva som skal til for å bli toppspiller, og hva som kreves av hver enkelt i trening og kamp.

Felles for alle trenere og ledere ved Mallorca Toppfotball er at vi har et sterkt engasjement og stor lidenskap for å hjelpe fremadstormende spillere mot en fremtidig fotballkarriere`. Skolen har alltid vært tuftet på lidenskap og et brennende ønske om å utvikle unge fotballspillere, både som utøvere og mennesker.

Trenerne har fått frem spillere til Eliteserien, Toppserien, 1. divisjon, 2. divisjon og utlandet. Med vårt store nettverk, så har vi ordnet prøvespill for en rekke av våre tidligere elever inn mot toppklubber i både inn- og utland. Vår store lidenskap er å utvikle unge fotballspillere, jobbe med de i hverdagen og hjelpe de med å oppfylle sine drømmer. 

Trener - og lederteamet for 2024 vil bli presentert i sin helhet rundt midten av august 2024.

Send oss en henvendelse

Copyright © Mallorca Toppfotball