Leif Tsolis

Leif har vært hovedtrener for Vålerenga Damer i Toppserien, samt vært assistenttrener og toppspillerutvikler for A-laget til Mjøndalen i 1.divisjon (Obos-ligaen). Han har bygget opp Mallorca Toppfotball og F.C. Mallorca Toppfotball, og har over tjue års erfaring med fotball i Spania.

Han har erfaring med daglig oppfølging og ansvar for A-landslagsspillere, U23-landslagsspillere og toppspillere fra ulike land, som Norge, Sverige, USA, Albania, Spania, Portugal og Sveits. Han har opparbeidet seg kompetanse til å utvikle spillere på nasjonalt og internasjonalt nivå, og har med det referanser på hva som kreves av spillere på toppnivå, og hva som kreves av hver enkelt i trening og kamp.

Det spanske fotballforbundet kåret Leif Tsolis til årets trener i den spanske ligaen for sesongen 2017-2018. Trenerkomitéen i det spanske fotballforbundet tildelte også Leif Tsolis en pris og utmerkelse for å ta F.C. Mallorca Toppfotball opp til nasjonal liga og spansk toppfotball. 

Leif har i løpet av sine 22 år som spiller- og trener i Spania, opparbeidet seg et stort kontakt inn mot spanske fotballklubber, og det spanske fotballforbundet.

Send oss en henvendelse

Copyright © Mallorca Toppfotball