Leif Tsolis

Leif Tsolis er Sportssjef/Hovedtrener for Mallorca Toppfotball.
 
Til daglig er han samtidig ansatt i 100% stilling i Strømsgodset Toppfotball som Spillerutvikler/Trener for G19/Strømsgodset 2. Tsolis er grunnleggeren av Mallorca Toppfotball og F.C. Mallorca Toppfotball, og har bygget opp både toppfotballskolen og vår spanske fotballklubb på Mallorca (Spania).
 
Utover det å ha ledet Mallorca Toppfotball siden 2005, så har han arbeidet åtte sesonger i Vålerenga Fotball, fordelt på det å være hovedtrener i Toppserien på kvinnesiden og det å tilhøre utviklingsavdelingen på herresiden. I Mjøndalen Toppfotball har han vært hjelpetrener og toppspillerutvikler på A-laget i Obos-ligaen, samt vært hovedtrener for Mjøndalen 2.
 
Tsolis har også arbeidet i klubber som Sarpsborg 08 og Sandnes Ulf, og vært hovedtrener på heltid i ulike klubber i 2. divisjon og 3. divisjon herrer. Via F.C. Mallorca Toppfotball så har han også vært hovedtrener i spansk toppfotball på kvinnesiden (nivå to i Spania), og har tilsammen 25 års erfaring med toppfotball i Norge og Spania.
 
Det spanske fotballforbundet kåret Tsolis til årets trener i den spanske ligaen for sesongen 2017-2018. Trenerkomitéen i det spanske fotballforbundet tildelte også Tsolis en pris og utmerkelse for å ta F.C. Mallorca Toppfotball opp til nasjonal liga og spansk toppfotball. Han har i løpet av sine 25 år som spiller- og trener i Spania, opparbeidet seg et stort kontaktnett inn mot spanske fotballklubber, og det spanske fotballforbundet.
 
Tsolis er utdannet UEFA A-lisens, som er Europas høyeste trenerutdannelse.
 

Send oss en henvendelse

Copyright © Mallorca Toppfotball