Ken Eilef Nilsen

Ken Eilef har arbeidet med toppspillere og aldersbestemte landslagsspillere i Vålerenga siden 2004 og frem til i dag. I Vålerenga har han vært keepertrener for G19 og 2. divisjon herrer siden 2004, og han har vært keepertrener for Vålerenga Damer i Toppserien siden 2011. Ken jobber fortsatt i Vålerenga.

Han har europas høyeste keeperutdannelse, UEFA Pro-lisens, og har Premier League Goalkeeping Licence Level, som er den høyeste utdanningen i Skottland. Han blir stadig etterspurt i inn- og utland for å holde foredrag og treninger for klubber. I tillegg var Ken keepertrener i 1. divisjon Menn (Oslo Øst) i 2003, og trener på Wang Toppidrett fra 2005-2010. 

I 2020 ble Ken Eilef både seriemester og cupmester i Norge med Vålerenga Damer, og deltok i Champions League. I 2021 ble han på nytt cupmester med Vålerenga.

Ken har bred erfaring med daglig oppfølging og ansvar for landslagsspillere og toppspillere fra inn- og utland. Han har opparbeidet seg kompetanse til å utvikle spillere på nasjonalt og internasjonalt nivå, og har med det referanser på hva som kreves av spillere på toppnivå.

 

Send oss en henvendelse

Copyright © Mallorca Toppfotball