Ken Eilef Nilsen

Ken Eilef Nilsen er i keepertrener-teamet til Mallorca Toppfotball.

Ken Eilef Nilsen har arbeidet med toppspillere og aldersbestemte landslagsspillere i Vålerenga fra 2004 til 2022. I Vålerenga var han keepertrener for G19/2. divisjon, og for Vålerenga Damer i Toppserien. I 2020 ble Ken Eilef både seriemester og cupmester med Vålerenga Damer, etterfulgt av et nytt cupgull i 2021 og deltakelse i Champions League.

Han var også keepertrener i 1. divisjon Menn (Oslo Øst) i 2003, og trener på Wang Toppidrett fra 2005-2010. Han har vært involvert i Mallorca Toppfotball siden 2016, der han har fulgt opp flere av våre norske og spanske keepere. I 2023 ble han keepertrener i Toppserien for Røa Fotball Elite, og er det også i 2024.

Han har lang erfaring innenfor daglig oppfølging og ansvar for landslagsspillere og toppspillere fra inn- og utland, og har opparbeidet seg kompetanse til å utvikle spillere på nasjonalt og internasjonalt nivå, både på dame - og herresiden. Ken Eilef har med det solide referanser på hva som kreves av keepere på toppnivå.

Ken Eilef Nilsen har europas høyeste keeperutdannelse (UEFA PRO-lisens), samt Premier League Goalkeeping Licence Level, som er den høyeste utdanningen i Skottland.

Send oss en henvendelse

Copyright © Mallorca Toppfotball