Treninger

Treninger

  • Utvikle toppspillere

Vi ønsker å utvikle unge og lovende fotballspillere, og bevisstgjøre de på hva som kreves for å bli toppspiller. Gjennom målrettet og systematisk arbeid over tid, ønsker vi å oppnå resultater for den enkelte spiller. Vi ønsker samtidig å gi eleven impulser og motivasjon til en videre satsing mot en fremtidig fotballkarrière. 

Vårt utviklingsmiljø handler mye om optimale treningsforberedelser, økte treningsmengder og høy grad av treningskvalitet. I form av progresjon i treningsmengden og individuell tilrettelegging, bygger vi spillerne opp til å tåle større treningsmengder. Alt handler om å legge alt til rette med fokus på mest mulig utvikling av hvert eneste enkeltindivid. Ønsket om å bli best mulig preger hele oppholdet. Treningshverdagen kan være tøff både fysisk og mentalt, hvor belønningen er mest mulig utvikling og muligheten for framtidig fotballsuksess.

Det legges vekt på at elevene kan stille fysisk og mentalt forberedt på neste trening eller kamp. Mellom treningsøkter og kamper handler det om å få tilstrekkelig med hvile og søvn, og et riktig kosthold. Hver trening avsluttes med å forberede seg til den neste, og det legges vekt på at elevene skal starte restitusjonen raskt og på en optimal måte. 

Alle på Mallorca Toppfotball er i et utviklingsmiljø hvor spillere og trenere har tilgang til hverandre hele døgnet. Med spillere og trenere sammen 24 timer i døgnet ligger alt til rette for sportslig og menneskelig utvikling. Den helprofesjonelle fotballtilværelsen legger grunnlaget for at elevene opplever en best mulig treningshverdag, helt uten forstyrrende elementer i trenings – og kamphverdagen. Tiden man ellers bruker til logistikk, som reiseplanlegging, skole og jobb, blir byttet ut med bare fokus på trening, hvile og kosthold. 

Kvalitet i treningshverdagen er et nøkkelord på Mallorca Toppfotball.

Send oss en henvendelse

Copyright © Mallorca Toppfotball