Kamper

Kamper

  • Internasjonal matching

Den helprofesjonelle fotballtilværelsen blir kombinert med kamper mot spanske lag. Målet med kampene er å gi elevene internasjonal matching, og verdifull fotballerfaring mot spanske lag og enkeltspillere. Vi ønsker å gi våre elever referanser fra utlandet, gode læringsprosesser og øving på det å være en profesjonell fotballspiller.

Det er lærerikt å oppleve medspillere, motspillere og dommere med en annen fotballkultur. Kampene mot spanske lag gir elevene fantastiske opplevelser, store øyeblikk på fotballbanen og minner for livet. Samtidig er det en fin måte å integrere oss på i det spanske samfunnet, språket og kulturen.

Her vil du også få opplæring i den utviklende spillestilen til Mallorca Toppfotball, og spille med nye lagvenninner og lagkamerater. Relasjonell og individuell utvikling i din rolle står sentralt, samtidig som vi legger vekt på det å være en god lagspiller. Det legges også vekt på innarbeidelse av gode kampforberedelser og kampevalueringer, både på det individuelle og kollektive plan. Vi setter kampen i et fysisk, teknisk, taktisk og psykologisk perspektiv. 

Feedback etter kamp er et stikkord på Mallorca Toppfotball.

På kvinnesiden har Mallorca Toppfotball lang erfaring fra spansk toppfotball for kvinner, og har spilt mot storklubber som F.C Barcelona, Zaragoza og Espanyol i det spanske ligasystemet (nivå 2 i Spania). På herresiden har Mallorca Toppfotball spilt en rekke treningskamper mot utvalgte spanske fotballag, samt i det spanske ligasystemet på Regionalt nivå.

På fotballskolen spiller du kamp i Mallorca Toppfotball sine offisielle drakter. Våre helhvite hjemmedrakter, og våre helsorte bortedrakter tas i bruk. Det blir treningskamper under oppholdet, og Mallorca Toppfotball ønsker å gi sine elever en god kampopplevelse.

Elevene vil få veiledning, råd og tilbakemeldinger.
 

Send oss en henvendelse

Copyright © Mallorca Toppfotball