Ørjan Sandal: Trener/Gjestetrener

 
Ørjan Sandal har 20- års erfaring som trener og spillerutvikler på Mallorca, Spania. Han har også 5-års høyskole- og universitetsutdannelse innen ernæring og kosthold. I tillegg har han vært hovedtrener for A-laget til Lysekloster IL i 2. divisjon herrer, der han tok laget fra 7. divisjon og opp til norsk toppfotball. Sandal har også skrevet boken "Veien til suksess - den lange ferden".
 
Ved siden av arbeidet med Mallorca Toppfotball, driver han for tiden fotballskolen Camp Mallorca for spillere i alderen 13-15 år, og arbeider med spillerutvikling i Os Fotball og Nore Neset. Ørjan Sandal har blant annet hatt roller som toppspillerutvikler og Sportssjef i Mallorca Toppfotball og er bosatt i Norge, men gjester fotballskolen med jevne mellomrom. Ørjan sandal har vært en kontinuitetsbærer og en avgjørende skikkelse for Mallorca Toppfotball siden oppstart i 2005. Han kjenner Mallorca Toppfotball godt og er en lagbygger, som vet hva som skal til for at vi sammen skal lykkes og oppnå suksess.
 
Ørjan har utmerkede lederegenskaper og er faglig dyktig i arbeidet, og er særs dyktig på helthetlig oppfølging og utvikling av enkeltspillere. Hans motiverende lederstil og lange trenererfaring, gjør Ørjan til en perfekt trener/spillerutvikler i Mallorca Toppfotball.
Ørjan kan vise til svært gode resultater for både lag og enkeltspillere opp gjennom årene. I 2018 tok han forøvrig sølv som hovedtrener i Norway Cup med J15-laget i Nore Neset/Os.
 
Copyright © Mallorca Toppfotball