Ørjan Sandal

Ørjan Sandal er spillerutvikler for Mallorca Toppfotball.

Ørjan Sandal er tidligere Sportssjef og toppspillerutvikler i Mallorca Toppfotball, og har drevet andre fotballprosjekter i Spania, som blant andre Camp Mallorca og Team Fotballtalent Mallorca. I 25 år har han kombinert trenerroller i Spania og Norge, og har et stort kontaktnett innenfor både kvinne - og herrefotball.

I løpet av årene i Spania har Ørjan opparbeidet seg erfaring med daglig oppfølging og ansvar for aldersbestemte landslagsspillere og toppspillere, og har med det solide referanser på hva som kreves av hver enkelt i trening og kamp. I Norge ledet han i sin tid A-laget til Lysekloster fra 7. divisjon og opp til 2. divisjon, mens han med ulike aldersbestemte lag har flere medaljer i Norway Cup. Ørjan har tidligere også drevet med spillerutvikling og oppfølging av enkeltspillere i Norge, gjennom sitt den gang egne selskap Team Talent Norway.

Ørjan har høy kompetanse og formell utdanning innenfor ernæring og kosthold gjennom sin 5 år med Høyskole- og Universitetsutdannelse innenfor feltet, og han har UEFA B trenerutdannelse via NFF, samt skrevet boken "Veien til suksess - den lange ferden".

Send oss en henvendelse

Copyright © Mallorca Toppfotball