Vålerenga Toppfotball Damer kommer til Mallorca!

Vi har den store gleden av å fortelle at Vålerenga Toppfotball Damer har valgt å reise på treningsleir til Alcudia gjennom Mallorca Toppfotball.

For English version, press HERE

Vålerenga er en av Norges desidert største og mest anerkjente fotballklubber. Vålerenga har lag både i Tippeligaen for herrer og i Toppserien for Damer. Vålerenga Toppfotball Damer har landslagsspillere fra flere ulike land.

– Damelaget til Vålerenga er attraktive om dagen og tiltrekker seg kvalitetsspillere med internasjonal klasse. Samtidig har de startet en meget spennende satsing på unge og lokale jentespillere i Oslo, så det arbeides svært godt i Oslo`s stolthet. Det er både en glede og en ære å få Vålerenga Toppfotball Damer ned til oss, sier forretningsutvikler Leif Tsolis.

Var på besøk i desember

Vålerengas ledelse, med Sportslig/Administrativ leder Egil Ødegård i spissen, besøkte oss i desember 2016 for å se på forholdene.

– Mye tyder på at dette ga mersmak siden Vålerenga har valgt å legge en meget viktig del av sesongforberedelsene til Alcudia, sier Tsolis.

Egen guide og mediesjef

De skal bo på Sunwing Alcudia Beach som ligger rett på den 10 kilometer lange Alcudiastranden og har bestilt treningsleir med full pensjon. På hotellet har de naturligvis tilgang på helsestudio, Jacuzzi og konferanserom. De skal trene på den splitter nye kunstgressbanen og spille kamp mot et spansk damelag.

– Samtidig vil de få en egen guide og en egen mediesjef disponibelt hele uken, som skal bistå og arbeide for å optimalisere treningsleiren til Vålerenga, sier Tsolis.

Ny stadion

I september 2017 kommer det en ny stadion på Valle Hovin hvor Vålerenga Toppfotball Damer skal spille sine hjemmekamper. Utover det har de fantastiske Vallhall, flere kunstgressbaner og flere gressbaner. På den nye stadion kommer det en ny videregående skole med fotballinje.

 

Send oss en henvendelse

Copyright © Mallorca Toppfotball