Uavgjort i lokaloppgjøret

Det endte 1-1 i lokaloppgjøret mot Platges Can Picafort.

Det ble en tett og jevn affære når vi reiste til nabobyen for lokaloppgjør. Can Picafort tok ledelsen 18 minutter ut i oppgjøret, men fire minutter senere vartet vi opp med nydelig fotball.

Etter flere fine kombinasjoner satt til slutt Alfonso Garcia Da Vila inn 1-1-scoringen.

Resten av den første omgangen ble det ingen flere store muligheter og det var uavgjort til pause.

Rett etter pause fikk en Can Picafort-spiller stå helt alene, men skuddet gikk i tverrliggeren og ut.

Vi tok mer og mer grep om kampen utover andreomgangen, men vi slet med å sette ballen i mål. Jacob Emil Tornes slo et godt frispark, som keeper reddet, mens Svein Terje Sinland headet ballen i tverrliggeren.

Da volleyen til Tobias Gram-Caspersen gikk til side for mål like før slutt endte det med ett poeng til hvert av lagene.

Dermed står vi med fire poeng på fire kamper og 12-9 i målforskjell. Det gir en syvendeplass på tabellen.

Til helgen har herrelaget spillefri og neste oppgjør er først om to uker da vi møter Palmanyola på hjemmebane.

Kampfakta:

18 min: 1-0, Mohamed Ben-Dali
22 min: 1-1, Alfonso Garcia Da Vila (Jan Ruben Sleen)
40 min: Gult kort (Martin Nyemah)
47 min: Gult kort (Svein Terje Sinland)
52 min: Gult kort (Can Picafort)
70 min: Gult kort (Tobias Gram-Caspersen)

Dommer: Guillem Ginard Sanchez