Tre poeng på Ibiza

Damelaget tok med seg alle tre poengene hjem fra Ibiza etter 1-3-seier over C.D. AT. Jesús.

Det var en rolig åpning på kampen, men det var vi som styrte det meste. Renate Husum fikk en mulighet bare få minutter ut i kampen, men skuddet gikk rett på keeper. Først etter 20 minutter begynte ting å skje.

Tanja Løfshus kom først alene med keeper, men skuddet gikk over. Ikke lenge etter slo Tiril Kvarven et frispark inn i feltet og da fikk Tanja satt ballen i mål og 0-1.

Vi skapte et par sjanser til utover den første omgangen, men det ble med 0-1-ledelse til pause.

Dobbel fra Tiril

Etter hvilen fikk C.D. AT. Jesús en kjempesjanse rett fra avspark, men Yanira Ortigosa Moreno vartet opp med en kjemperedning.

Det tok omtrent 20 minutter også i den andre omgangen før vi skulle skape noe, men da satt også ballen i mål.

Tanja la inn til Tiril, som ved bakre stolpe satt inn 0-2 med hennes første mål for sesongen.

Ti minutter senere fikk vi frispark fra 20-25 meters hold. Tiril skrudde ballen opp i nærmeste hjørnet og 0-3.

To røde og elendig dømming

Det så ut som det skulle bli en god opplevelse på Ibiza, men så bestemte dommeren seg for å ødelegge så godt han kunne.

Med fem minutter igjen å spille fikk Caroline Vad Østby sitt andre gule og dermed rødt, mens C.D. AT. Jesús fikk straffe. En straffe som også ble tatt før Caroline hadde forlatt banen.

Det toppet seg da også Emma Verdial Rawling fikk sitt andre gule for å si fra til dommeren om at en spiller lå nede med skade.

Dermed måtte vi avslutte kampen med ni spillere, men vi hadde likevel grei kontroll og vant til slutt 1-3.

Tredjeplass

Dermed ligger damelaget på tredjeplass på tabellen etter de to første seriekampene.

På plassene foran ligger de to neste motstanderne, At. Marratxi og Sporting de Mahon.

At. Marratixi kommer på besøk til Alcúdia Stadion søndag klokken 13:00.

Kampfakta:

8 min: Gult kort (Emma Verdial Rawling)
16 min: Gult kort (C.D. AT. Jesús)
20 min: Gult kort (Caroline Vad Østby)
21 min: 0-1, Tanja Løfshus (Tiril Berntsen Kvarven)
52 min: Gult kort (C.D. AT. Jesús)
65 min: 0-2, Tiril Berntsen Kvarven (Tanja Løfshus)
70 min: Gult kort (C.D. AT. Jesús)
75 min: 0-3, Tiril Berntsen Kvarven
83 min: Rødt kort (to gule) (Caroline Vad Østby)
85 min: 1-3, Naiara Diaz Costa (Straffe)
85 min: Rødt kort (to gule) (Emma Verdial Rawling)
87 min: Gult kort (C.D. AT. Jesús)

Dommer: Ismael Santos Lara