Thorleif Holme blir fysisk trener for Mallorca Toppfotball i 2024!

 
Thorleif Holme er fysisk trener for Mallorca Toppfotball i 2024!
 
Thorleif Holme har utviklet toppidrettsutøvere og landslagsutøvere i ulike idretter gjennom sine 35 år som trener i Spania og Norge. Blant annet gjennom Team Fotballtalent Mallorca og Scandinavian Football School. Han har vært kroppsøvingslærer i nærmere 40 år, er høyskoleutdannet i Danmark og via NIH, og har en rekke idrettsfaglige kurs innen mange ulike idretter.
 
Holme skal bygge Mallorca-elevene gradvis og systematisk opp på til høyere fysisk nivå. Thorleif har ansvar for å teste spillerne i tradisjonsrike tester som har vært skolens kjennemerke i 30 år. Treningene med Thorleif vil skje på stranden, fjellene, parker, trapper, treningssal og på fotballbanen. Med og uten ball. Hovedfokuset er teknisk og fysisk trening. Den fysiske treningen består av styrke, spenst, hurtighet, bevegelighet, løpsteknikk og kondisjon.
 
Målet til Thorleif er som alltid at når elevene er ferdige med oppholdet på Mallorca, så skal de være på et nivå de selv ikke trodde var mulig før de reiste. Mannen som startet idrettskoler og toppidrett på Mallorca allerede i 1985 ankommer Mallorca Toppfotball til høsten. Thorleif Holme har allerede startet arbeidet med å lage program, gi råd og veilede enkelte av høstens Mallorca-elever.
 
Med sin enorme erfaring med fysisk trening gjennom 50 år, så er han en meget erfaren trener, som vil tilføre våre elever massevis av lærdom og kompetanse.
Vi ønsker legenden Thorleif "Toffen" Holme velkommen tilbake til Mallorca Toppfotball!

Send oss en henvendelse

Copyright © Mallorca Toppfotball