Team Fotballtalent Mallorca

Team Fotballtalent Mallorca har tatt over herresatsingen til Mallorca Toppfotball.

18. mai 2018 flyttet Mallorca Toppfotball sin herresatsing over til Team Fotballtalent Mallorca.

Team Fotballtalent Mallorca tok dermed over all satsingen på herrefotball, som tidligere lå under Mallorca Toppfotball (akademiet).

23. oktober - 18. desember

Team Fotballtalent Mallorca er en 2 måneders fotballskole i Alcudia (Spania) for gutter med ambisjoner om å bli toppspillere. Skolen driver profesjonell satsing på fotball og har en varighet fra 23. oktober 2018 - 18. desember 2018.

Akademiet vil bestå av maksimum 18 gutter.

Legger til rette

Team Fotballtalent Mallorca ønsker å legge til rette for at ambisiøse gutter i alderen 17-21 år fortsatt kan satse for fullt på fotball i Alcudia på Mallorca. Når Team Fotballtalent Mallorca har bestemt seg for og "kun" tilby 2 måneders fotballsatsing, gjøres skolen langt mer tilgjengelig for at flere kan delta.

Dette synes Daglig Leder, Leif Tsolis, er veldig positivt:

– I perioden 23. oktober - 18. desember er det lite klubbaktivitet hjemme i Norge, og det er mye lettere for spillere å få fri fra klubber, skole og jobb. Spesielt gjelder det for spillere som allerede befinner seg i ungdomsavdelinger rundt om i toppklubbene, og denne målgruppen er viktig for oss.

– Det finnes mange gode tilbud for herrespillere i Norge allerede, så derfor mener vi at 2 måneders skole er det mest riktige for Team Fotballtalent Mallorca og guttene. Team Fotballtalent Mallorca ønsker å være et supplement og et ekstratilbud for de som ønsker å bruke fotballferien til å utvikle seg til et høyere nivå. Dette er vinn-vinn for alle, fortsetter Tsolis.

Mer tilgjengelig

– Vi ser også en klar tendens til at gutter heller ønsker å ha utviklingsopphold og pre-season på Mallorca, for så å reise på prøvespill eller returnere til egen klubb i toppform. Og med en skoleavgift på kun 36 000 kroner for 2 måneders fotballskole i Spania, så kan nesten alle greie det økonomisk, dersom de virkelig vil få det til. Dette er billig!

– Det er ingen tvil om at dersom vi gjør tilbudet mer tilgjengelig, og får flere spillere nedover til Mallorca, så vil vi også få enda høyere kvalitet på fotballskolen.

Målsetning

Målet med skolen er å utvikle unge og lovende fotballspillere, og bevisstgjøre de på hva som kreves for å bli toppspiller. Team Fotballtalent Mallorca ønsker å gi spilleren impulser og motivasjon til en videre satsing mot en fremtidig fotballkarrière.

Team Fotballtalent Mallorca er den perfekte oppladningen til en ny fotballsesong, oppstart i ny klubb eller prøvespill på nyåret!

– Tilbudet er tilrettelagt for spillere som har høye ambisjoner om utvikling, og samtidig ønsker å være tilbake til oppstart av pre-season i Norge, sier Tsolis.

Bred erfaring

Team Fotballtalent Mallorca har bred og god erfaring i daglig oppfølging av og ansvar for landslagsspillere, så de har opparbeidet god erfaring med å utvikle unge spillere på nasjonalt og internasjonalt nivå.

Team Fotballtalent Mallorca har drevet profesjonell satsing på fotball i Alcudia i snart 20 år, og har opparbeidet seg gode relasjoner, samt et stort kontaktnett på Mallorca.

Team Fotballtalent Mallorca er superspennende og det har vært drevet 2 måneders fotballskoler på Mallorca siden 1999.

Søk via Mallorca Toppfotball sine søknadsskjemaer.

Send oss en henvendelse

Copyright © Mallorca Toppfotball