Tap mot serielederen

Damelaget tapte hele 0-5 for serieleder, Athletic Marratxí.

Marratxí tok grep om kampen tidlig og 22 minutter ut i kampen satt den første scoringen da Marratxí fikk et billig frispark rett utenfor 16-meteren.

Frisparket satt Maria Villar Ramos nydelig i krysset og 0-1 på Alcudia Stadion.

Tre minutter senere ble også en corner satt i mål av Rebeca Delgado Campins.

Marratxí hadde flere store sjanser før pause, men et par gode redninger fra Yanira Ortigosa Moreno gjorde at det sto 0-2 til pause.

Etter hvilen fortsatte Marratxí å styre som de ville. 53 minutter ut i kampen satt Margalida Cueto Payeras inn 0-3, før hun også satt inn 0-4 fem minutter senere.

Nuria Soler Peña fastsatte sluttresulatet til 0-5 i det 65. minutt.

Dermed gikk damelaget på sitt første tap i årets serie.

Tredjeplass

Til tross for 0-5-tapet ligger damelaget fortsatt på tredjeplass på tabellen etter de tre seriekamper.

Athletic Marratxí leder foran Sporting de Mahon. Sistnevnte er neste motstander da damelaget reiser til Menorca til søndag. Kampstart er klokken 12:00.

Da er også Caroline Vad Østby og Emma Verdial Rawling tilbake fra karrantene.

Kampfakta:

22 min: 0-1, Maria Villar Ramos
25 min: 0-2, Rebeca Delgado Campins
53 min: 0-3, Margalida Cueto Payeras
58 min: 0-4, Margalida Cueto Payeras
65 min: 0-5, Nuria Soler Peña
77 min: Gult kort (Kamilla Aabel)

Dommer: Miguel Guardiola Rotger