Susanne Emilie Jørgensen er klar for Mallorca Toppfotball 2018/2019!

Vi har gleden av å informere om at den 18-årige jenta fra Svolvær blir en del av Mallorca Toppfotball fra og med høsten 2018.

Susanne Emilie Jørgensen està confirmado para la pròximo temporada 2018/2019. Ella juega en un Club en el norte de Noruega, que se llama Svolvær. El equipo juega en Segunda Divisiòn en Noruega. Susanne es una jugadora muy ambiciosa y juega en delantera. Estamos muy contentos para presentar Susanne Emilie Jørgensen para F.C. Mallorca Toppfotball.

Hun spiller til daglig i Svolvær og 2. divisjon i avdeling Hålogaland, men nå venter en helprofesjonell treningshverdag i Spania, for å bli så god som mulig. Susanne beskrives som en fysisk sterk spiss med god fotballforståelse, samt gode basisferdigheter med ball og en god høyrefot. 

– Jeg vil øke treningsmengden og jobbe med hurtigheten med ball. Jeg ser frem til oppholdet og gleder meg til å få nye erfaringer når det gjelder å spille i den spanske ligaen, sier 18-åringen fra Svolvær til Mallorca Toppfotball. 

Vi ønsker Susanne Emilie Jørgensen hjertelig velkommen til Mallorca Toppfotball, der hun får en helprofesjonell treningshverdag og matching i det spanske ligasystemet. Nå venter mange fine opplevelser og nye vennskap, kombinert med profesjonell satsing på fotball i utlandet.

Vi ser frem til å utvikle Susanne både på og utenfor banen, og ikke minst til å bli bedre kjent med henne.

Send oss en henvendelse

Copyright © Mallorca Toppfotball