Stolt historie - Spennende fremtid!

Mallorca Toppfotball har drevet toppfotballskole på Mallorca i 25 år, og det viser at skolen har vært et stabilt og attraktivt tilbud siden 90-tallet, dersom vi tar med forhistorien til Mallorca Toppfotball.

Skolen ble utviklet fra 2 og 6 måneders skoler og opp til 9 måneders skoler i perioden 2016-2020. I denne perioden ble det også bygget opp en spansk fotballklubb for kvinner og menn. A-lag, B-lag, Barnefotball, opprykk, vi spilte toppfotball i Spania med damelaget, fikk Årets trener-pris og vant Manchester Cup med Herrelaget.

Men viktigst av alt, så skapte vi utvikling på enkeltspillere og utviklet toppspillere på herre- og kvinnesiden. Det ble levert kvalitet, opplevelser og muligheter på løpende bånd. For en suksess både Mallorca Toppfotball (fotballskolen) og F.C. Mallorca Toppfotball (vår spanske klubb) hadde utviklet seg til å bli. For en reise det var, for noen opplevelser. For elever, spillere, trenere og ledere fra både Norge og Spania.

Så kom pandemien.....den så ingen komme. Siden Spania lå "etter i pandemien" ble Mallorca Toppfotball rammet over tre skoleår (2020/2021, 2021/2022 og 2022/2023), før vi også valgte å utsette 2023/2024 på grunn av prisøkninger og bærekraft. Når skolen nå skal starte opp igjen i etter fire år, så har vi kommet frem til at vi ønsker å bygge opp alt fra bunnen av, og gjøre prosessene grundig og ordentlig. Et viktig prinsipp har hele tiden vært og ikke starte opp for tidlig. Det vil si å la være gjennomføre skoler, uten å levere kvalitet. Vi har vært nære på å starte opp ved et par anledninger, men har dessverre sett oss nødt til å la være.

Vi har isteden valgt å gå for en målrettet 6-årsplan for perioden 2024-2030 med bakgrunn i hvor Mallorca Toppfotball ønsker å være i 2030. Vi lagde oss en lignende 4-årsplan for perioden 2016-2020, og alle som har fulgt Mallorca Toppfotball tett, vet at den perioden var en stor suksess.

Mallorca Toppfotball har nullstilt og starter opp igjen med blanke ark i 2024. Vi tar selvfølgelig med oss den stolte historien med toppfotballskoler på Mallorca inn i den nye satsingen. Nå er vi imidlertid klare for å skape nye suksesshistorier og stolte øyeblikk på Mallorca Toppfotball.

Vi gleder oss til å skape utvikling og oppnå resultater sammen med våre nye elever!

Send oss en henvendelse

Copyright © Mallorca Toppfotball