Stipend hos Mallorca Toppfotball

Mallorca Toppfotball vil hvert år gi ut ett eller flere stipender i størrelsen 50-100% ved akademiet på Mallorca. 

In English, press HERE

Stipendet tildeles spillere som har deltatt det inneværende året, med da mulighet for også å delta på det kommende året. 

Mallorca Toppfotball gir dette stipendet til spesielt utvalgte spillere, som dermed får anledning til å satse for fullt nærmere 2 år nesten sammenhengende i Spania.

Dette vil gi en unik mulighet til å kunne oppnå målsettingen sin om å bli toppspiller på sikt, da 2 år ved Mallorca Toppfotball vil være en enormt god utviklingsarena. Her er man i et toppidrettsmiljø, med 3-4 treninger om dagen under perfekte klimatiske treningsforhold hele året igjennom.

Alt er lagt til rette for maksimal utvikling.

Kriterier for å kunne bli plukket ut som stipendiat er følgende:

  • Man må ha fått innarbeidet de rette holdinger, vilje og vaner, som kreves både på og utenfor banen, for å ha forutsetning til å nå så langt som mulig.
  • Man må vise et utviklingspotensial og ferdigheter som står i samsvar med det å kunne bli toppspiller.
  • Man må vise personlige egenskaper, ydmykhet og være en foregangsperson når det gjelder det å utføre alt det som skal til for å nå toppen.
  • Man må være en lagspiller som sprer positivitet og engasjement.
  • Man må være en spiller med høye ambisjoner som har en målsetting om personlig utvikling, som kan føre en så langt som mulig på fotballbanen. 

Alt er mulig hvis man gjør den knallharde jobben både på og utenfor banen.

Søknadsprosessen for stipend hos Mallorca Toppfotball vil være på våren hvert år. Vi kommer nærmere tilbake med eksakt tidspunkt.

Mallorca Toppfotball har som målsetting om å skape toppspillere og unike opplevelser. Vi legger alt til rette for at spillere skal få oppleve dette.

 

 

Send oss en henvendelse

Copyright © Mallorca Toppfotball