Spillerutvikler og keepertrener på plass

Vi har den store gleden av å presentere Stein Morten Hansen som vår nye spillerutvikler-og keepertrener på Mallorca Toppfotball. Rollen vil også være assistenttrener i den spanske klubben F.C.Mallorca Toppfotball.

– Stein Morten Hansen kom inn i vårt system som spiller allerede i 2012 og har siden alltid hatt viktige roller i akademiene på Mallorca. Han har gjort en meget solid jobb for oss i flere år og har hatt kombinerte roller som trener/spillerutvikler/keepertrener i Spania tidligere, sier Sportssjef Leif Tsolis.

Mallorca Toppfotball viser på nytt at kontinuitet og egenrekruttering er et av de viktigste fokusområdene på trenersiden. I tillegg til at Stein Morten Hansen går på sitt femte år, så har det øvrige teamet jobbet med fotball på Mallorca fra i perioder 15 år og oppover.

– Ingen slår oss på en samlet kontinuitet. Den er helt unik. Vårt trenerteam har henholdsvis 30 år, 16 år, 15 år og 5 års erfaring med toppidret og fotball på Mallorca (minus kortere perioder på enkelte til tider). Vi har alltid jobbet i team og er meget godt innarbeidet. Derfor var det viktig å få Stein Morten på plass for alle 9 månedene, sier Tsolis.

Stein Morten Hansen har jobbet som hovedtrener for A-lag i 3-og 4.divisjon herrer, vært assistenttrener i 2. divisjon herrer, og hatt flere roller som spillerutvikler/keepertrener både i Norge og Spania. Han har også arbeidet for Agder Fotballkrets.

– Stein Morten har et brennende engasjement for fotball og det å utvikle unge fotballspillere. Har har den rette lidenskapen for Mallorca Toppfotball. Han har de rette personlige egenskapene og er flink til å ta vare på de rundt seg, og skape gode relasjoner til andre mennesker. Vi har utvilsomt rett mann på rett plass, til riktig tid. På og utenfor feltet, sier Tsolis.

– I den grad 29 år er ungt, så anser vi Stein Morten Hansen som en av landets største trenertalenter, tross i hans allerede gode bakgrunn, avslutter Sportssjef Leif Tsolis.

Send oss en henvendelse

Copyright © Mallorca Toppfotball