Sesongens siste bortekamp

Gutta møter Arenal B borte til sesongens siste bortekamp.

Arenal B ligger nest sist på tabellen, men har hatt sterke resultater i det siste. Laget har nemlig fire kamper på rad uten tap hvor de blant annet har 3-1-seier over Atletic Son Ximelis og 1-0-seier over Sant Jordi. I tillegg har de sterke 1-1 borte mot Collerense B og 3-3 borte mot Son Sardina B.

Sist tap kom borte mot Marratxi 12. mars da de tapte 2-4.

Arenal B ligger likevel på 12. plass på tabellen med 14 poeng. Åtte av disse poengene er riktignok tatt den siste 1 1/2 måneden.

Bongis toppscorer i ligaen

Mallorca Toppfotball på sin side ligger på fjerdeplass med 39 poeng og en målforskjell på 61-26. Sist ble det 5-0-seier hjemme mot Atletic Son Ximelis.

Toppscorer ved Mallorca Toppfotball er Bongana Serge Monga med sine 22 mål (3 straffemål). Det har han scoret på 19 kamper, noe som gir et målsnitt på 1,1579 mål per kamp. Han er for øvrig også toppscorer i hele ligaen.

Arenal B sin toppscorer, Ruben Drover Lenders, har til sammenligning 9 mål på 16 kamper (2 straffemål).

Kan sikre topp 5

Herrelaget til Mallorca Toppfotball har for øvrig allerede sikret seg en plass på øvre halvdel, men seier i helgen vil sikre topp 5-plassering og vi er fortsatt med i kampen om 4. plassen.

Sist vi møtte Arenal B endte det for øvrig med en 3-1-seier på hjemmebane etter å ha ligget under 0-1 til pause.

Utenfor Palma

Arenal B ligger i El Arenal, 10 kilometer sør-øst for Palma. Byen er et populært turiststed om sommeren og har en 6 kilometer lang sandstrand som strekker seg til Can Pastilla.

Byen kan bli  livlig under høysesongen om sommeren og spesielt turister fra blant annet Storbritannia og Tyskland reiser hit.

Totalt bor det litt over 10 000 mennesker i Arenal.

Byen ligger cirka 70 kilometer fra Alcudia og det er en kjøretur på 50 minutter.

Kampstart mot Arenal B er søndag kl. 19:00.