Renate Husum sin 80. kamp

Renate Husum spiller lørdag sin 80. offisielle kamp for F.C. Mallorca Toppfotball. Her mimrer vi tilbake siden hennes første kamp tilbake i 2016.

23. oktober 2016 møtte spilte F.C. Mallorca Toppfotball sin første fotballkamp på damesiden. Da spilte også kaptein, Renate Husum, sin første kamp.

– Jeg husker den veldig godt. Vi visste ikke hva vi gikk til. Vi var nye her og hadde mange spanjoler på laget, så det var kult. Vi vant vel også, så det var en utrolig kjekk opplevelse, sier hun innledningsvis om kampen på et fullsatt Alcudia Stadion.

Husum har siden den gang spilt 79 offisielle kamper for klubben og i morgen venter øy-derby mot Son Sardina i hennes 80. kamp.

– Det er den kampen her jeg har sett mest frem til i sesongen og at den kommer sist er jo ekstra gøy. Vi skal gjøre vårt beste og gjøre alt vi kan for å vinne, sier hun om morgendagens kamp mot erkerival Son Sardina.

Vi mimrer oss videre igjennom de fire sesongene og snakker litt om hvordan hun har tatt kapteinsrollen, hvordan livet var her i sommer og hvordan hverdagen i Spania er.

Alt kan du se i videovinduet under:

 

Send oss en henvendelse

Copyright © Mallorca Toppfotball