Presentasjon: Tobias Gram-Caspersen

Tobias Gram-Caspersen har spilt for Tjølling, Sandefjord, Fram Larvik og Halsen, men nå er han klar for å utvikle seg videre på Mallorca Toppfotball.

Fremover vil vi presentere spillerne som skal ned til Mallorca Toppfotball. Vi har stilt spillerne et par spørsmål.

Hvorfor velger du å reise til Mallorca Toppfotball?

– Jeg velger å reise til Spania fordi jeg tror det vil bli en utløsende faktor for meg som spiller å ha en sånn ramme med treninger/matcher som det de tilbyr på Mallorca Toppfotball. Opplegget virker veldig bra og jeg ser fram mot ett godt opphold.

Hva ser du frem til med oppholdet?

– Ser frem til å komme igang! Det er gode treningsforhold der nede, og alt ligger til rette for god utvikling både på og av banen gjennom hele året. Ser også frem til og bli kjent med nye trenere og nye spillere. At det er sol der nede hele året går også helt fint for min del.

Hvordan bruker du sommeren og tiden frem til avreise for å være best mulig forberedt?

–  Kommer til å trene bra nå i sommer og før avreise, men allikevel ligge sånn at jeg kjenner jeg har overskudd når vi skal komme igang der nede. Skal være i god fysisk form, men ikke være overtrent og sliten. Tror det kommer til å bli tøft i starten på Mallorca, men det er jeg klar for.

Hvordan vil du beskrive deg selv som spiller?

–  Som spiller vil jeg si at jeg er en løpssterk spiller med gode pasninger som kan bekle flere roller. Har spilt flere forskjellige roller på midtbanen, i tillegg til en del på høyreback.

Send oss en henvendelse

Copyright © Mallorca Toppfotball