Presentasjon: Renate Husum

Renate Husum (19) (til høyre i bildet) spiller til daglig i Toppserieklubben, Urædd. Nå er hun klar for Mallorca Toppfotball.

Fremover vil vi presentere spillerne som skal ned til Mallorca Toppfotball. Vi har stilt spillerne et par spørsmål. Først ut er Renate Husum.

Etter overgangen fra Eik Tønsberg i vinter har det blitt ni kamper (åtte i serien og én i cupen) for Tønsberg-jenta i Urædd-drakta.

Nå er hun derimot klar for å utvikle seg videre hos oss på Mallorca Toppfotball.

Hvorfor velger du å reise ned til Mallorca Toppfotball?

– Jeg velger å reise til Mallorca Toppfotball fordi jeg ser på det som en unik mulighet til å utvikle meg som fotballspiller, det å kunne være fotballspiller på heltid og kun konsentrere meg om trening, kosthold og restitusjon, uten å tenke på jobb eller skole. Jeg kan leve som profesjonell og med optimale treningsforhold.

Hva ser du mest frem til med oppholdet hos Mallorca Toppfotball?

– Jeg ser frem til å matche meg mot andre gode spillere, med en profesjonell treningshverdag og det å kunne spille i en spansk liga.

Hvordan bruker du sommeren og tiden frem til avreise for å være best mulig forberedt?

– Sommeren blir brukt til ren oppkjøring for å være best mulig forberedt til seriestarten i Spania som er 8. oktober.

Hvordan vil du beskrive deg selv som spiller?

– Jeg er en offensiv spiller med god teknikk og gode avslutningsferdigheter.

Se for øvrig en video av Renate (til venstre i videoen), som sammen med Ingvill Hågensen, prøver seg på Kvinneidrett.no sin "Pancake Challenge" under:

Send oss en henvendelse

Copyright © Mallorca Toppfotball