Presentasjon: Markus Aasheim

Markus Aasheim har den siste tiden spilt for Fana, men nå er han klar for å utvikle seg videre på Mallorca Toppfotball.

Vi presenterer spillerne som skal ned til Mallorca Toppfotball. Vi har stilt spillerne et par spørsmål.

Hvorfor velger du å reise til Mallorca Toppfotball?

– Jeg velger å reise til Mallorca Toppfotball for å ha størst mulig fokus på å utvikle meg som fotballspiller. Jeg har et stort ønske om å bli best mulig i det jeg elsker å gjøre. Oppholdet i Mallorca tror jeg kan gi meg den boosten jeg føler jeg trenger for å ta nye steg i retning av mine mål. En av drømmene mine er å kunne leve av fotballen en dag. Jeg er "bare" 16 år og velger å sette skoleutdannelse på vent et år, og ser virkelig frem til et fantastisk år på Mallorca.

Hva ser du frem til med oppholdet?

– Jeg ser fram til å kunne fylle hverdagen med trening. Utvikle meg som fotballspiller, og kunne ha stort fokus på fotball. Jeg er overbevist om at jeg får en god treningshverdag, og blir kjent med mange nye og gode fotballspillere der nede.

Hvordan bruker du sommeren og tiden frem til avreise for å være best mulig forberedt?

– Jeg prøver å legge til minimum to økter for dagen, så overgangen ikke blir så stor. Jeg har trent godt i sommer, men mest fysisk fordi jeg har vært på lang feriereise. Jeg var med Fana G16 på Dana cup, og har siden vi kom hjem derfra fulgt lagets treninger og kamper fram til avreise.

Hvordan vil du beskrive deg selv som spiller?

– Jeg ser på meg selv som en teknisk god spiller, som kan spille i flere posisjoner. Jeg liker å utfordre, men mener jeg kanskje er flinkest til å gjøre mine medspillere gode.

Send oss en henvendelse

Copyright © Mallorca Toppfotball