Presentasjon: Caroline Vad Østby

Caroline Vad Østby spiller til daglig for Grei. Nå er hun klar for Mallorca Toppfotball.

Fremover vil vi presentere spillerne som skal ned til Mallorca Toppfotball. Vi har stilt spillerne et par spørsmål.

Caroline Vad Østby spilte i fjor for Vålerenga, men tok turen til Grei denne sesongen. Nå satser hun videre på fotballkarrieren med å utvikle seg vi hos oss på Mallorca Toppfotball.

Hvorfor velger du å reise ned til Mallorca Toppfotball?

– Jeg velger Mallorca for å få en bedre treningshverdag og 100 % fokus på fotball, skadeforebygging og målrettet trening. Opplevelsen og nye bekjente er jo også en grunn til at jeg velger dette.

Hva ser du mest frem til med oppholdet hos Mallorca Toppfotball?

–  Ser frem til dager fylt med masse trening i fine forhold, både når det gjelder vær og baner. Nye venner og en opplevelse for livet.

Hvordan bruker du sommeren og tiden frem til avreise for å være best mulig forberedt?

– I sommer bruker jeg tiden til å restituere godt. Nyte ferien og ta det litt med ro. Samtidig trener jeg hver dag, men roligere økter enn vanlig. Etter sommerferien vil jeg kjøre på med hardere og tøffere økter igjen og være best mulig forberedt til det som kommer i Mallorca

Hvordan vil du beskrive deg selv som spiller?

–  Jeg er en offensiv og aggressiv spiller. Liker å være med opp i banen og er mye innvolvert i spillet både defensivt og offensivt. Nå er det bare scoringene som mangler. En duellspiller med temperament og forståelse for spillet. Kommunikasjon, spenst og hurtighet er noe jeg kan bli bedre på og noe jeg skal jobbe med mye fremover.

Send oss en henvendelse

Copyright © Mallorca Toppfotball