Ørjan Sandal klar for Mallorca Toppfotball 2024!

Ørjan Sandal klar for Mallorca Toppfotball 2024!

Ørjan Sandal er med videre i Mallorca Toppfotball som Rådgiver og Konsulent. Han vil arbeide i team med Leif Tsolis (Sportssjef) om den videre utviklingen av Mallorca Toppfotball.

De vil utvikle det sportslige, men også ha et stort fokus på vår nye strategi- og handlingsplan for 2024-2030. Vi har en utvidelse av Mallorca Toppfotball til å gjelde Sverige og Danmark fra 2025, og vi skal i gang med ulike satsingsområder, som skal bygge opp under den sportslige satsingen vår.

Sandal vil i all hovedsak være i Norge, der han er 100% ansatt som trener i Os Fotball. I Os Fotball har han mange roller, men hovedfokuset er å få det unge Damelaget opp og frem. Som trener tok han i sin tid A-lag herrer i Lysekloster opp hele fem divisjoner, og har i aldersbestemt fotball flere medaljer fra for eksempel Norway Cup. Opp gjennom årene har han trent diverse toppspillere og landslagsspillere.

I Spania har han tidligere vært Sportssjef og Toppspillerutvikler i Mallorca Toppfotball. Her har han også drevet Camp Mallorca og Team Fotballtalent Mallorca, samt vært Hovedtrener på Scandinavian Football School. Ørjan var også leder og spillerutvikler for Team Talent Norway i en årrekke, der hovedfokuset var daglig oppfølging av enkeltindivider, både i Norge og Spania.
I 25 år har han kombinert trenerroller i Spania og Norge.

Vi vil også benytte hans høye kompetanse og formelle utdanning innenfor ernæring og kosthold, der han vil bidra til å utarbeide et opplegg ved skolen. Da kommer hans 5-årige Høyskole- og Universitetsutdannelse innenfor området til sin rett. Kosthold og ernæring er som kjent et stort fokusområde ved Mallorca Toppfotball.

Verdt å nevne er at Ørjan har skrevet boken "Veien til suksess - den lange ferden". Deler av denne boken har vært en del av skolens Mentalitets-program gjennom mange år. Derfor vil han også være med å bidra i utarbeidelsen av skolens opplegg innenfor mentalitet og psykiske ressurser.

Vi er svært fornøyde med at Ørjan Sandal blir med videre som Rådgiver og Konsulent ved Mallorca Toppfotball.

Send oss en henvendelse

Copyright © Mallorca Toppfotball