Opprykkskamp for norske fotballjenter på Ibiza

Norske fotballjenter spiller opprykkskamp på Ibiza førstkommende søndag 29. april klokken 12:00. 6 norske fotballjenter, norsk hovedtrener og norsk mediesjef skal kjempe om opprykk i siste serierunde! 

De trenger ett poeng for å rykke opp med det spansk /norske damelaget til nivå 2 i Spania. Mallorca Toppfotball er et 9 måneders fotballakademi i Spania for ambisiøse norske fotballjenter 18-23 år. De spiller samtidig for den spanske klubben F.C Mallorca Toppfotball som er tilknyttet akademiet.

Konsept:

Mallorca Toppfotball er et fotballakademi i Alcudia (Spania) for ambisiøse fotballjenter.

Akademiet driver profesjonell satsing på kvinnefotball og er tilrettelagt for ambisiøse fotballjenter som ønsker en helprofesjonell trenings- og kamphverdag i Spania.

Akademiet samarbeider med den spanske fotballklubben F.C. Mallorca Toppfotball Femenina. Via samarbeidet kan de norske fotballjentene kombinere det 9 måneders lange akademiet med spansk klubbfotball, internasjonal matching og en hel sesong i det spanske ligasystemet. 

Vårt toppfotballkonsept tilbyr et profesjonelt trenings- og utviklingsmiljø med dedikerte trenere og ambisiøse spillere, som gir jentene en yrkesrettet praksis i det å være utenlandsproff og heltidsspiller.

Ved å delta på Mallorca Toppfotball kan jentene satse fotball på heltid gjennom 9 måneder, og få oppleve en unik profftilværelse i Spania.

Holder med uavgjort

Foran siste serierunde ligger Mallorca Toppfotball på andreplass på tabellen, men serielederen (Marratxi) har allerede spilt alle sine kamper. Siden det kun skiller ett poeng og Mallorca Toppfotball har Marratxi på både innbyrdes og målforskjell, så trenger Mallorca Toppfotball kun 1 poeng i siste serierunde for å sikre opprykket.

Laget har gått gjennom årets sesong med 18 seire, 4 uavgjorte og kun 1 tap. I tillegg har jentene en imponerende målforskjell på hele 92-11. 

Sesongens målsetting har hele veien vært opprykk til nivå 2 (spansk toppfotball), tilsvarende 1. divisjon i Norge. Nå etter 23 spilte seriekamper er opprykket fryktelig nære og med uavgjort eller seier i siste seriekamp mot At. Jesus fra Ibiza, blir det opprykk på det norsk-spanske laget.

F.C. Mallorca Toppfotball Femenina sikter mot Primera División. Den offisielle målsettingen er å spille i den spanske Toppserien i 2020 og skulle det gå veien på søndag har klubben klart to opprykk på to år.

Profilert kvinnefotballproskjekt

Mallorca Toppfotball har også en uttalt målsetting om å bli det mest profilerte kvinnefotballprosjektet for norske spillere, og vi har en enorm profilering og mediedekning av sine spillere.

Vi har også individuelle målsettinger for enkeltspilleren. Det er å utvikle de mest mulig og gi de impulser til en videre satsing mot en fremtidig fotballkarriere, gi de unike fotballopplevelser i utlandet, og gi de nyttig livserfaring på veien mot å bli et mer selvstendig enkeltindivid. Mallorca Toppfotball er "et år å vokse på».

Mallorca Toppfotball blir i fremtiden også et rent kvinnefotballakademi.

– Mallorca Toppfotball har et sterkt ønske om å gi ambisiøse norske fotballjenter et unikt fotballtilbud i Spania. Det har vi allerede, men vi ønsker å ta kvinnesatsingen til nye høyder! Vår målsetting er ikke å gi jenter et like godt tilbud som allerede finnes for gutter, men vi har en målsetting om å gi de noe langt bedre, og overgå dette til de grader, sier sportssjef og hovedtrener, Leif Tsolis.

Les mer om den fremtidige kvinnesatsingen via linken:

http://mallorcatoppfotball.no/nyheter/nyhet-mallorca-toppfotball-blir-et-rent-kvinne-akademi2/44

De norske jentene

F.C. Mallorca Toppfotball Femenina består nemlig av 6 norske jenter og 10 spanske jenter i dag. Følgende jenter spiller sin livs kamp.

Kaptein er Renate Husum med en fortid i EIK Tønsberg og ikke minst Urædd og Toppserien. Hun har allerede signert en ny kontrakt med F.C. Mallorca Toppfotball Femenina for 2018/19-sesongen.

Johanne Kolstad (tidligere Aurskog-Høland) er også en meget giftig spiller. Hun har vært direkte involvert i hele 47 av lagets 92 scoringer denne sesongen.

Tiril Berntsen Kvarven (tidligere Bremnes, Djerv 1919, Avaldsnes og Stord) er en solid del av forsvaret som kun har sluppet inn 11 mål på 23 kamper.

Trishia Jean Intong Abrahamsen (tidligere Stord) er også en solid og rask forsvarsspiller i forsvarsmuren til Mallorca Toppfotball.

Rikke Berntsen Kvarven (tidligere Bremnes og Djerv 1919) har bidratt godt i opptjeningsperioden etter korsbåndsskade, og blant annet fått flere kamper for klubben nå etter jul.

Hovedtrener er Leif Tsolis med bakgrunn som Toppserietrener i Vålerenga.

Mediesjef er Andreas Kristoffer Berge, med bakgrunn fra fotballmagasinet.no og eier av kvinneidrett.no, som har flere års erfaring med dekning av norsk kvinnefotball.

 

Send oss en henvendelse

Copyright © Mallorca Toppfotball