Ødegaard: – Ønsker å se hvordan det fungerer i praksis

Vålerengas Egil Ødegaard kommer på besøk til Mallorca Toppfotball.

Vålerenga er en av Norges desidert største klubber, og til helgen kommer klubbens ledere på besøk til Mallorca. Her ønsker de nå blant annet å tilegne seg kunnskap om spillerutviklingen Mallorca Toppfotball har i Spania.

Både Kamilla Aabel og Caroline Vad Østby har for øvrig spilt i nettopp Vålerenga.

Vi tok en prat med Vålerenga Damers sportslige leder i forkant av helgens opphold.

Hva er formålet med besøket hos Mallorca Toppfotball?

– Mallorca Toppfotball har et opplegg som er skreddersydd for utvikling av fotballspillere, og vi ønsker å se med egne øyne hvordan dette fungerer i praksis.

Hvorfor ønsker Vålerenga å besøke Mallorca Toppfotball?

– Vålerenga har alltid vært, og vil alltid være en klubb som ønsker å utvide sin kunnskap rundt dette med utvikling av spillere. Så langt vi kjenner til er dette et ganske unikt tilbud, i og med at man også tilbyr spill i det spanske ligasystemet. Noe av det vi er mest interessert i å se nærmere på er hvordan hverdagen legges opp i et system hvor spillerne er tilgjengelige 24 timer i døgnet. 

Hva forventer du deg av besøket og hva gleder du deg mest til?

– Vi forventer å få et større innblikk i hvordan dette fungerer for spillere og ledere i praksis, samtidig som vi forhåpentligvis kan utveksle noen erfaringer i forhold til utvikling av spillere. Vi er også så heldige at det i hvert fall spilles en kamp mens vi er på besøk, og vi gleder oss til å se på nivået i ligaen som damelaget spiller.

Send oss en henvendelse

Copyright © Mallorca Toppfotball