Nytt tap for gutta

Det ble et fortjent 1-3-tap hjemme for Son Ximelis søndag formiddag.

Det var nemlig lite som stemte for gutta søndag formiddag. Allerede før ti minutter var spilt, viste Son Ximelis seg frem ved et par anledninger, og et kvarter ut i kampen tok de ledelsen.

Et frispark fra 25 meter ble satt inn i hjørnet og 0-1 på Alcudia Stadion.

Den første omgangen ble det produsert lite sjanser begge veier, men 8 minutter på overtid hadde Joacim Emil Holtan en kjempesjanse da han steg opp i feltet. Dessverre skled ballen av hodet og endte utenfor mål.

Dermed ledet gjestene 0-1 til pause.

Etter hvilen gikk vi ut i fullt trøkk, men fikk en tidlig scoring imot. Snaut ti minutter ut i omgangen kom plutselig en Son Ximelis-spiller igjennom og satt ballen i mål og 0-2.

Like etter reduserte Bongana Monga til 1-2 etter en herlig kontring.

Det var dog ikke vår dag søndag formiddag, for 78 minutter ut i kampen punkterte Son Ximelis kampen da et skudd på halv volley fra 30-35 meter gikk over keeper og i mål.

Dermed endte det med 1-3-tap. Nå venter en ny treningsuke før vi møter nabobyen, Platges Can Picafort, på bortebane.

Kampfakta:

10 min: Gult kort Son Ximelis
12 min: Gult kort Son Ximelis
15 min: 0-1, Bartolome Mascaro Crespi
39 min: Gult kort (Joacim Emil Godhei Holtan)
44 min: Gult kort Son Ximelis
54 min: 0-2, Adrian Ledesma Viviani
57 min: 1-2, Bongana Monga (Jacob Emil Tornes)
61 min: Gult kort (Jacob Emil Tornes)
78 min: 1-3, Bartolome Mascaro Crespi
79 min: Gult kort (Svein Terje Sinland)
83 min: Gult kort (Martin Nyemah)
85 min: Gult kort Son Ximelis

Dommer: Gabriel Alberto Verwilst Mesquida